Rea!

MATRIX Vavoom Freezing Spray Extra Full Freezing Spray 500 ml

  • Matrix Vavoom
  • Hårspray
  • 500 ml

Matrix Vavoom hårspray är en populär produkt inom hårvårdsindustrin. Med sin extra starka formula ger den en långvarig och hållbar stadga för alla hårtyper. Hårsprayen är perfekt för att skapa volym och fixera frisyren på plats. Med en storlek på 500 ml räcker den länge och är ett bra val för både professionella stylister och för användning hemma. Matrix Vavoom hårspray ger dig möjligheten att skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen.

142.00kr

  • ✅ Ger extra stadga och volym till håret

  • ✅ Håller frisyren på plats hela dagen

  • ✅ Lätt att borsta ur utan att lämna rester

  • ✅ Skyddar håret mot fukt och luftföroreningar

  • ✅ Ger en naturlig och flexibel hållbarhet

Beskrivning

Matrix Vavoom Freezing Spray - Extra Full Freezing Spray 500 ml

Matrix Vavoom Freezing Spray - Extra Full Freezing Spray är en högkvalitativ hårstylingprodukt som ger enastående stadga och volym till ditt hår. Med denna spray kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen.

Stadga och volym

Denna hårstylingprodukt är speciellt utformad för att ge extra stadga och volym till ditt hår. Den hjälper till att hålla frisyren på plats och ger en imponerande volym som varar länge. Oavsett om du vill ha ett stort och voluminöst hår eller en perfekt fixerad uppsättning, är Matrix Vavoom Freezing Spray det perfekta valet.

Långvarig effekt

En av de bästa egenskaperna hos Matrix Vavoom Freezing Spray är dess långvariga effekt. Du behöver inte oroa dig för att din frisyr ska tappa formen under dagen. Denna spray ger en stark fixering som håller frisyren intakt i timmar, vilket gör den idealisk för långa dagar eller speciella tillfällen.

Användning

Matrix Vavoom Freezing Spray är enkel att använda. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan jämnt över torrt hår på ett avstånd av cirka 30 cm. För att få extra volym kan du applicera sprayen vid rötterna och sedan föna håret upp och ner. Du kan också använda den för att fixera en färdig frisyr genom att spraya lätt över håret.

Högkvalitativa ingredienser

Matrix Vavoom Freezing Spray innehåller högkvalitativa ingredienser som hjälper till att ge stadga och volym utan att tynga ner håret. Den är också lätt att borsta ur och lämnar inga rester eller kladd i håret. Du kan vara säker på att din frisyr kommer att se naturlig och fräsch ut hela dagen.

Sammanfattning

Matrix Vavoom Freezing Spray - Extra Full Freezing Spray är den perfekta hårstylingprodukten för dig som vill ha enastående stadga och volym. Med dess långvariga effekt och högkvalitativa ingredienser kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Ge ditt hår den perfekta fixeringen och volymen med Matrix Vavoom Freezing Spray.

Ytterligare information

Varumärke

Matrix

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MATRIX Vavoom Freezing Spray Extra Full Freezing Spray 500 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram