Rea!

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits 30 ml

  • Handrengöringsgel
  • Mystiska frukter
  • Reseförpackning

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits är en praktisk reseförpackning med en handrengöringsgel som har en härlig doft av mystiska frukter. Denna gel är perfekt att ha med sig på resan för att hålla händerna rena och fräscha. Den tar effektivt bort smuts och bakterier utan att torka ut huden. Med sin lilla storlek är den enkel att ha med sig i handväskan eller fickan. Ge dina händer en fräsch känsla var du än befinner dig med Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits.

39.00kr

  • ✅ Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits är en reseförpackning.

  • ✅ Produkten är en handrengöringsgel.

  • ✅ Gelén har en mystisk fruktig doft.

  • ✅ Förpackningen innehåller 30 ml av produkten.

  • ✅ Perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan.

Beskrivning

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits - Perfekt för reseändamål

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits är en fantastisk produkt för att hålla dina händer rena och fräscha, särskilt när du är på resande fot. Denna reseförpackning innehåller 30 ml av en uppfriskande handrengöringsgel med en förtrollande doft av mystiska frukter.

Effektiv rengöring för händerna

Denna handrengöringsgel är speciellt utformad för att effektivt rengöra dina händer från smuts, bakterier och oönskade lukter. Dess alkoholbaserade formula hjälper till att eliminera 99,9% av bakterierna och ger dig en ren och fräsch känsla.

Praktisk reseförpackning

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits kommer i en praktisk reseförpackning som är perfekt att ha med sig överallt. Den lilla flaskan tar minimalt med plats i din handväska, necessär eller ficka, vilket gör den idealisk för resor, arbete eller när du är på språng.

En förtrollande doftupplevelse

Förutom att hålla dina händer rena och fräscha, ger Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits också en förtrollande doftupplevelse. Den mystiska fruktiga doften kommer att förföra dina sinnen och lämna dina händer doftande under lång tid.

Sammanfattning

Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits är den perfekta resekompanjonen för att hålla dina händer rena och fräscha. Med sin effektiva rengöringsformula och förtrollande doft av mystiska frukter, kommer denna reseförpackning att bli din bästa vän när du är på språng. Beställ din egen Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits idag och upplev renhet och fräschör var du än är.

Ytterligare information

Varumärke

Merci Handy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Merci Handy Hand Cleansing Gel Mystic Fruits 30 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram