MOOD Palette Intensive Creme Color 102 Pärlblond

  • Hårfärg
  • Mood Palette
  • Intensiv creme

Mood Palette Intensive Creme Color 102 Parlblond är en hårfärg som ger intensiv färg och glans till ditt hår. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser ger denna hårfärg en jämn och långvarig färgresultat. Den är enkel att applicera och ger en professionell salongskänsla hemma. Mood Palette Intensive Creme Color 102 Parlblond är perfekt för dig som vill ha en vacker och naturlig blond nyans i ditt hår. Ge ditt hår en förvandling och låt det stråla med denna fantastiska hårfärg.

59.00kr

  • ✅ Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond

    är en hårfärg för intensiv och varaktig färg.
  • ✅ Ger en vacker pärlblond nyans till ditt hår.

  • ✅ Innehåller vårdande ingredienser för att skydda och stärka håret.

  • ✅ Enkel att använda och ger ett jämnt och professionellt resultat.

  • ✅ Finns att köpa på Apohem.se till ett förmånligt pris.

Beskrivning

Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond - Förvandla ditt hår med en intensiv och vacker hårfärg

Vill du förnya din look och ge ditt hår en ny färg? Då är Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond det perfekta valet för dig. Med denna hårfärg kan du enkelt förvandla ditt hår till en vacker och intensiv parlblond nyans.

Få en intensiv och varaktig färg

Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond ger dig en intensiv och varaktig färg som håller länge. Den unika formulan är utvecklad för att ge ditt hår en djup och rik färg som ser naturlig ut. Med denna hårfärg kan du vara säker på att få ett fantastiskt resultat varje gång.

Enkel att använda

Att färga håret hemma behöver inte vara komplicerat. Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond är enkel att använda och kommer med tydliga instruktioner som gör det enkelt att uppnå önskat resultat. Du behöver inte vara en professionell frisör för att få ett proffsigt resultat.

Skydda och vårda ditt hår

Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond är inte bara en hårfärg, den är också berikad med vårdande ingredienser som hjälper till att skydda och vårda ditt hår. Den skonsamma formulan gör att du kan färga ditt hår utan att det blir torrt eller skadat. Istället kommer ditt hår att kännas mjukt, glansigt och friskt.

Varför välja Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond?

- Intensiv och varaktig färg - Enkel att använda - Skyddar och vårdar ditt hår - Ger ett proffsigt resultat Förvandla ditt hår med Mood Palette Intensive Crème Color 102 Parlblond och upplev en ny nivå av skönhet och självförtroende. Ge ditt hår den färg det förtjänar och låt det spegla din personlighet. Beställ din hårfärg idag och upptäck skillnaden själv.

Ytterligare information

Varumärke

MOOD

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MOOD Palette Intensive Creme Color 102 Pärlblond”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram