Moss & Noor After Workout Hand Mousse 100 ml

  • Fuktgivande
  • Efter träning
  • Handmousse

Moss Noor After Workout Hand Mousse är en fuktgivande handmousse som är perfekt att använda efter träning. Den återfuktar och vårdar torra händer, vilket är vanligt efter intensiv fysisk aktivitet. Handmoussen är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Den innehåller ingredienser som hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämnar händerna mjuka och återfuktade. Moss Noor After Workout Hand Mousse är en praktisk och effektiv lösning för att ta hand om dina händer efter träning.

147.00kr

  • ✅ Återfuktande handmousse för torra händer

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som sheasmör och aloe vera

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar

  • ✅ Ger näring och mjukar upp huden efter träning

  • ✅ Praktiskt format som är lätt att ta med sig

Beskrivning

Moss Noor After Workout Hand Mousse - För mjuka och återfuktade händer efter träning

Moss Noor After Workout Hand Mousse är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att ge dina händer den omsorg de behöver efter en intensiv träningspass. Denna handmousse är perfekt för att återfukta och vårda torra och trötta händer.

Fördelar med Moss Noor After Workout Hand Mousse

Moss Noor After Workout Hand Mousse är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden på dina händer. Produkten innehåller bland annat sheasmör och mandelolja, som är kända för sina fuktgivande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämnar dina händer silkeslena och mjuka.

Användning av Moss Noor After Workout Hand Mousse

För att använda Moss Noor After Workout Hand Mousse, applicera en liten mängd mousse på dina händer och massera försiktigt in produkten tills den absorberas helt. Du kan använda denna handmousse när som helst under dagen för att ge dina händer den extra fukt och näring de behöver.

Varför välja Moss Noor After Workout Hand Mousse?

Moss Noor After Workout Hand Mousse är en idealisk produkt för alla som tränar regelbundet och behöver återfukta sina händer efter träning. Den är lätt att använda och absorberas snabbt av huden utan att lämna någon kladdig känsla. Dess naturliga ingredienser gör den lämplig för alla hudtyper och den kan användas dagligen för att hålla dina händer mjuka och återfuktade.

Sammanfattning

Moss Noor After Workout Hand Mousse är den perfekta produkten för att vårda och återfukta dina händer efter träning. Med sina naturliga ingredienser ger den näring och fukt till din hud, vilket resulterar i mjuka och återfuktade händer. Använd Moss Noor After Workout Hand Mousse regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av de fördelar den ger för dina händer.

Ytterligare information

Varumärke

MOSS & NOOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moss & Noor After Workout Hand Mousse 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram