Rea!

Närokällan PrebioMax 180 g

  • Prebiotiskt kosttillskott
  • Främjar en balanserad tarmflora
  • Innehåller 180 g

Närökällan Prebiomax är ett prebiotiskt kosttillskott som främjar en balanserad tarmflora. Det innehåller 180 g och är speciellt utformat för personer med känslig mage. Prebiotika är icke-försmältbara kostfibrer som fungerar som näring för de goda bakterierna i tarmen. Genom att konsumera Prebiomax kan man stödja och främja tillväxten av dessa goda bakterier, vilket kan bidra till en bättre matsmältning och en mer harmonisk mage. Prebiomax är en pålitlig produkt för dem som vill ta hand om sin tarmhälsa på ett naturligt sätt.

296.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för känslig mage

  • ✅ Innehåller prebiotika för att främja tarmhälsa

  • ✅ Lätt att använda och smakar gott

  • ✅ Innehåller inga konstgjorda tillsatser eller allergener

  • ✅ Bidrar till en balanserad tarmflora och matsmältning

Beskrivning

Närokällan Prebiomax - För en balanserad och frisk mage

Närokällan Prebiomax är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam och balanserad mage. Med en unik sammansättning av prebiotika och probiotika hjälper det till att stärka tarmfloran och främja en sund matsmältning.

Fördelarna med Närokällan Prebiomax

Närokällan Prebiomax erbjuder flera fördelar för personer med känslig mage eller matsmältningsproblem. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Balanserar tarmfloran: Prebiotika är icke-försmälta kostfibrer som fungerar som näring för de goda bakterierna i tarmen. Genom att konsumera Prebiomax kan du hjälpa till att balansera tarmfloran och främja en sund matsmältning. 2. Förbättrar matsmältningen: Probiotika är levande mikroorganismer som kan bidra till att förbättra matsmältningen genom att bryta ner mat och underlätta näringsupptaget. Genom att ta Närokällan Prebiomax kan du ge din mage de goda bakterier den behöver för att fungera optimalt. 3. Minskar magbesvär: För personer med känslig mage kan Närokällan Prebiomax vara till stor hjälp. Genom att stärka tarmfloran kan det minska symtom som gasbildning, uppblåsthet och oregelbunden avföring.

Hur man använder Närokällan Prebiomax

Närokällan Prebiomax finns i form av pulver och kan enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det rekommenderas att ta en portion om dagen, helst på fastande mage för bästa effekt. Pulvret är smakneutralt och kan enkelt blandas i din favoritdryck utan att påverka smaken.

Sammanfattning

Närokällan Prebiomax är ett kosttillskott som främjar en balanserad och frisk mage. Med sin unika sammansättning av prebiotika och probiotika kan det hjälpa till att stärka tarmfloran och förbättra matsmältningen. För personer med känslig mage kan det vara ett effektivt sätt att minska magbesvär och främja en sund tarmfunktion. Ta en portion om dagen för att uppnå bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

NÄROKÄLLAN

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Närokällan PrebioMax 180 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram