Neal´s Yard Remedies Arnica Cream 30 ml

  • Arnica cream
  • 30 ml
  • Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies Arnica Cream är en populär produkt för träningssmärta och muskelsmärtor. Denna kräm kommer i en praktisk förpackning på 30 ml. Arnica cream är speciellt framtagen för att lindra smärta och svullnad efter träning eller fysisk ansträngning. Den innehåller naturliga ingredienser som arnica, som har antiinflammatoriska egenskaper. Applicera krämen på det drabbade området och massera försiktigt in den för att få lindring. Neal's Yard Remedies Arnica Cream är ett utmärkt val för att hjälpa till att lindra träningsrelaterade smärtor och muskelsmärtor.

119.00kr

  • ✅ Naturlig arnikakräm för muskelvärk och smärta

  • ✅ Innehåller eteriska oljor för avslappning och lindring

  • ✅ Kan användas både för uppvärmning och nedkylning av muskler

  • ✅ Praktiskt format på 30 ml, perfekt för resor

  • ✅ Tillverkad av Neal's Yard Remedies, ett välkänt varumärke

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Arnica Cream - Lindrar träningsvärk och muskelsmärtor

Neal's Yard Remedies Arnica Cream är en effektiv och naturlig kräm som är speciellt framtagen för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Med sin unika sammansättning av arnicaextrakt och andra växtbaserade ingredienser är denna kräm ett utmärkt val för att snabbt och effektivt lindra smärta och ömhet efter träning.

Arnicaextrakt för snabb lindring

Arnicaextrakt är känt för sina antiinflammatoriska och smärtlindrande egenskaper. Det hjälper till att minska svullnad och inflammation i musklerna, vilket i sin tur minskar smärta och ömhet. Genom att applicera Neal's Yard Remedies Arnica Cream på de drabbade områdena kan du snabbt och effektivt lindra träningsvärk och muskelsmärtor.

Naturliga ingredienser för skonsam vård

En av fördelarna med Neal's Yard Remedies Arnica Cream är dess naturliga sammansättning. Krämen innehåller inga syntetiska eller skadliga ämnen, vilket gör den skonsam och säker att använda. Istället är den berikad med växtbaserade ingredienser som lugnar och vårdar huden samtidigt som den lindrar smärta och ömhet.

Användning och fördelar

Neal's Yard Remedies Arnica Cream är enkel att använda. Applicera krämen på de drabbade områdena och massera försiktigt in den tills den absorberas helt. Upprepa vid behov för att uppnå önskad lindring. Fördelarna med Neal's Yard Remedies Arnica Cream inkluderar: 1. Snabb lindring av träningsvärk och muskelsmärtor. 2. Minskar svullnad och inflammation i musklerna. 3. Naturlig och skonsam sammansättning utan skadliga ämnen. 4. Vårdar och lugnar huden samtidigt som den lindrar smärta. 5. Enkel att använda och absorberas snabbt av huden.

Slutsats

Om du letar efter en effektiv och naturlig kräm för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor är Neal's Yard Remedies Arnica Cream ett utmärkt val. Med sin unika sammansättning av arnicaextrakt och andra växtbaserade ingredienser kan denna kräm snabbt lindra smärta och ömhet efter träning. Applicera krämen på de drabbade områdena och njut av snabb lindring utan att behöva oroa dig för skadliga ämnen.

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Arnica Cream 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram