Neal´s Yard Remedies Arnica Salve 45g

  • Arnica salva
  • 45g
  • Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies Arnica salva är en populär produkt för träningssmärta och muskelsmärtor. Salvan kommer i en praktisk förpackning på 45g och är tillverkad av Neal's Yard Remedies, ett välkänt varumärke inom naturlig hudvård. Arnica salvan är speciellt framtagen för att lindra smärta och inflammation i muskler och leder efter träning eller överansträngning. Den innehåller naturliga ingredienser, inklusive arnica, som har antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att minska svullnad och ömhet. Applicera salvan på det drabbade området och massera försiktigt in den för att få lindring och främja återhämtning. Neal's Yard Remedies Arnica salva är ett utmärkt val för alla som behö

183.00kr

  • ✅ Naturlig salva med arnika för muskelvärk och smärta

  • ✅ Innehåller eteriska oljor för avslappning och lindring

  • ✅ Kan användas både för uppvärmning och nedkylning av muskler

  • ✅ Liten förpackning på 45g, perfekt att ha med sig

  • ✅ Tillverkad av Neal's Yard Remedies, ett välkänt varumärke

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Arnica Salve - Lindrar träningsvärk och muskelsmärtor

Neal's Yard Remedies Arnica Salve är en effektiv och naturlig produkt som är speciellt framtagen för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Med hjälp av nyckelingrediensen arnica kan denna salva ge snabb lindring och främja återhämtning efter intensiv träning eller fysisk ansträngning.

Arnica - en kraftfull växt med läkande egenskaper

Arnica är en växt som har använts i århundraden för sina läkande egenskaper. Den har en naturlig förmåga att minska inflammation och svullnad, vilket gör den perfekt för att behandla träningsvärk och muskelsmärtor. Arnica främjar även blodcirkulationen i området, vilket kan hjälpa till att påskynda läkningsprocessen.

Effektiv lindring och återhämtning

Neal's Yard Remedies Arnica Salve är utformad för att ge snabb och effektiv lindring av träningsvärk och muskelsmärtor. Genom att massera in salvan i det drabbade området kan du uppleva en omedelbar känsla av avslappning och minskad smärta. Salvan absorberas snabbt av huden och lämnar ingen kladdig eller fet yta.

Naturliga ingredienser för din hälsa

En av de stora fördelarna med Neal's Yard Remedies Arnica Salve är att den är tillverkad av naturliga ingredienser av hög kvalitet. Salvan innehåller inga syntetiska ämnen eller kemikalier som kan vara skadliga för din hud eller kropp. Istället är den berikad med växtbaserade oljor och extrakt som är kända för sina vårdande och läkande egenskaper.

Användning och rekommendationer

För att använda Neal's Yard Remedies Arnica Salve, applicera en liten mängd salva på det drabbade området och massera försiktigt in den tills den absorberas helt. Upprepa vid behov, upp till tre gånger om dagen. Undvik att använda salvan på öppna sår eller skadad hud. Vi rekommenderar att du förvarar Neal's Yard Remedies Arnica Salve på en sval och torr plats, borta från direkt solljus. Förvara den utom räckhåll för barn.

Sammanfattning

Neal's Yard Remedies Arnica Salve är en naturlig och effektiv produkt för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Med hjälp av arnica, en kraftfull växt med läkande egenskaper, kan denna salva ge snabb lindring och främja återhämtning efter intensiv träning eller fysisk ansträngning. Applicera salvan på det drabbade området och massera in den för att uppleva en omedelbar känsla av avslappning och minskad smärta. Förvara salvan på en sval och torr plats och undvik att använda den på öppna sår eller skadad hud.

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Arnica Salve 45g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram