NOW Ginger 550 mg 100 vegkapslar

  • Kosttillskott
  • Känslig mage
  • Now Ginger

Now Ginger är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med känslig mage. Varje kapsel innehåller 550 mg ingefära, vilket är känt för sina lugnande egenskaper för magen. Produkten är tillverkad av Now Foods och kommer i förpackningar med 100 vegkapslar. Ingefära har länge använts för att främja matsmältningen och lindra obehag i magen. Med Now Ginger kan du stödja din maghälsa på ett naturligt sätt.

149.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för känslig mage

  • ✅ Innehåller 550 mg ingefära per vegkapsel

  • ✅ Hjälper till att lindra magbesvär och illamående

  • ✅ Veganvänligt och fritt från konstgjorda tillsatser

  • ✅ Tillverkat av NOW Foods, en pålitlig tillverkare av kosttillskott

Beskrivning

Optimera din mage med Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar

Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en frisk och balanserad mage. Med sina naturliga ingredienser och höga koncentration av ingefära är detta kosttillskott ett utmärkt val för personer med känslig mage.

Fördelarna med Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar

Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar innehåller en hög dos av ingefära, vilket är känt för sina antiinflammatoriska och matsmältningsfrämjande egenskaper. Genom att regelbundet ta detta kosttillskott kan du uppleva följande fördelar: 1. Lindrar magbesvär: Ingefära har traditionellt använts för att lindra magbesvär som gasbildning, uppblåsthet och illamående. Genom att ta Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar kan du minska obehag och främja en bättre matsmältning. 2. Minskar inflammation: Ingefära innehåller naturliga antiinflammatoriska föreningar som kan hjälpa till att minska inflammation i magen och tarmarna. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med känslig mage som lider av inflammation relaterad till matsmältningsproblem. 3. Förbättrar näringsupptaget: En frisk mage är avgörande för att kunna absorbera näringsämnen ordentligt. Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och därmed öka kroppens förmåga att ta upp viktiga näringsämnen från kosten.

Hur man använder Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar

Det rekommenderade intaget av Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar är en kapsel per dag. Kapslarna kan tas med eller utan mat, beroende på personliga preferenser. För bästa resultat bör kosttillskottet tas regelbundet under en längre period.

Sammanfattning

Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar är ett kosttillskott som är utformat för att främja en frisk och balanserad mage. Med sina naturliga ingredienser och höga koncentration av ingefära kan detta kosttillskott hjälpa till att lindra magbesvär, minska inflammation och förbättra näringsupptaget. Ta en kapsel per dag för att uppleva de positiva effekterna av Now Ginger 550 mg 100 vegkapslar.

Ytterligare information

Varumärke

NOW

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NOW Ginger 550 mg 100 vegkapslar”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram