Nutri Pharma Calcium-Magnesium 90 kapslar

  • Kalciumtillskott
  • 90 kapslar
  • Innehåller kalcium och magnesium

Nutri Pharma Calcium Magnesium är ett kalciumtillskott som kommer i form av 90 kapslar. Dessa kapslar är speciellt framtagen för att ge kroppen en balanserad dos av kalcium och magnesium. Kalcium är viktigt för att bibehålla starka ben och tänder, medan magnesium hjälper till att reglera muskelfunktionen och stödja nervsystemet. Med Nutri Pharma Calcium Magnesium kan du enkelt få i dig dessa viktiga mineraler för att upprätthålla en hälsosam kropp.

169.00kr

  • ✅ Innehåller kalcium och magnesium för bättre benhälsa

  • ✅ 90 kapslar för långvarig användning

  • ✅ Tillverkad av Nutri Pharma för hög kvalitet

  • ✅ Bidrar till normal muskelfunktion och nervsystemets normala funktion

  • ✅ Lätt att svälja och smälta för optimal absorption

Beskrivning

Nutri Pharma Calcium Magnesium - Förbättra din hälsa med detta kosttillskott

Nutri Pharma Calcium Magnesium är ett högkvalitativt kosttillskott som är utformat för att förbättra din hälsa genom att tillföra viktiga mineraler till din kropp. Med en balanserad kombination av kalcium och magnesium kan detta tillskott hjälpa till att stärka dina ben, förbättra din muskelfunktion och främja en sund kroppsfunktion.

Fördelarna med kalcium och magnesium

Kalcium och magnesium är två viktiga mineraler som spelar en avgörande roll för att upprätthålla en stark och frisk kropp. Kalcium är känt för att stärka ben och tänder, vilket är särskilt viktigt för att förebygga benskörhet och osteoporos. Magnesium å andra sidan hjälper till att reglera muskelfunktionen, främja en sund hjärtrytm och stödja nervsystemet.

Varför välja Nutri Pharma Calcium Magnesium?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Nutri Pharma Calcium Magnesium som ditt kosttillskott. För det första är detta tillskott tillverkat av högkvalitativa ingredienser som är noggrant utvalda för att säkerställa maximal effektivitet och absorption i kroppen. För det andra är det fritt från onödiga tillsatser och konstgjorda ämnen, vilket gör det till ett hälsosamt val för dig.

Hur man använder Nutri Pharma Calcium Magnesium

Det är enkelt att använda Nutri Pharma Calcium Magnesium. Du behöver bara ta en kapsel dagligen med en måltid för att få de fördelar som detta kosttillskott erbjuder. Det rekommenderas att du följer den angivna doseringen och inte överstiger den rekommenderade dagliga dosen.

Slutsats

Nutri Pharma Calcium Magnesium är ett kosttillskott som kan hjälpa dig att förbättra din hälsa genom att tillföra viktiga mineraler till din kropp. Med dess balanserade kombination av kalcium och magnesium kan det stärka dina ben, förbättra din muskelfunktion och främja en sund kroppsfunktion. Välj Nutri Pharma Calcium Magnesium för att ta hand om din hälsa på ett effektivt och naturligt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Nutri PHARMA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nutri Pharma Calcium-Magnesium 90 kapslar”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram