Nutrivian Omega3 60 kapslar

  • Hälsosamma fettsyror
  • 60 kapslar
  • Nutrivian Omega3

Nutrivian Omega3 är ett kosttillskott som innehåller hälsosamma fettsyror. Varje förpackning innehåller 60 kapslar. Omega-3 fettsyror är viktiga för kroppens funktioner och kan bidra till att främja hjärthälsa, förbättra kognitiv funktion och stödja ledernas rörlighet. Nutrivian Omega3 är ett pålitligt tillskott för att säkerställa att du får tillräckligt med dessa viktiga fettsyror i din kost.

119.00kr

  • ✅ Innehåller omega-3 fettsyror för hjärthälsa och kognitiv funktion.

  • ✅ Tillverkad av högkvalitativ fiskolja från hållbart fiske.

  • ✅ Varje kapsel innehåller 1000 mg omega-3 fettsyror.

  • ✅ Kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

  • ✅ Rekommenderas för personer som inte får tillräckligt med omega-3 genom kosten.

Beskrivning

Nutrivian Omega-3 - Förbättra din hälsa med essentiella fettsyror

Nutrivian Omega-3 är ett kosttillskott som erbjuder en högkvalitativ källa av essentiella fettsyror för att främja din hälsa och välbefinnande. Med en unik sammansättning av omega-3-fettsyror är detta tillskott utformat för att ge dig de näringsämnen som din kropp behöver för att fungera optimalt.

Fördelarna med omega-3-fettsyror

Omega-3-fettsyror är en typ av fleromättade fettsyror som är avgörande för att upprätthålla en hälsosam kropp. Dessa fettsyror kan inte produceras naturligt av kroppen och måste därför erhållas genom kosten eller kosttillskott. Nutrivian Omega-3 innehåller höga halter av EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), två viktiga former av omega-3-fettsyror.

Förbättra hjärthälsan

En av de mest kända fördelarna med omega-3-fettsyror är deras positiva effekt på hjärthälsan. Studier har visat att regelbunden konsumtion av omega-3-fettsyror kan bidra till att sänka blodtrycket, minska inflammation och förbättra blodfetterna. Detta kan i sin tur minska risken för hjärt-kärlsjukdomar och främja en sund hjärtfunktion.

Stöd för hjärnans funktion

Omega-3-fettsyror är också viktiga för hjärnans funktion och utveckling. DHA utgör en betydande del av hjärnans fettsyror och är avgörande för att upprätthålla en optimal kognitiv funktion. Genom att regelbundet ta Nutrivian Omega-3 kan du stödja din hjärna och förbättra minnet, koncentrationen och inlärningsförmågan.

Minska inflammation och främja ledhälsa

Omega-3-fettsyror har också visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper. Genom att minska inflammation i kroppen kan Nutrivian Omega-3 hjälpa till att lindra ledvärk och stelhet, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer med ledrelaterade sjukdomar som artrit.

Stärk immunsystemet

EPA och DHA i Nutrivian Omega-3 kan också stärka immunsystemet och hjälpa till att bekämpa infektioner och sjukdomar. Genom att regelbundet ta detta kosttillskott kan du ge ditt immunsystem en extra boost och förbättra din övergripande hälsa och välbefinnande.

Sammanfattning

Nutrivian Omega-3 är ett högkvalitativt kosttillskott som erbjuder en rik källa av omega-3-fettsyror för att främja din hälsa och välbefinnande. Genom att regelbundet ta detta tillskott kan du förbättra hjärthälsan, stödja hjärnans funktion, minska inflammation, främja ledhälsa och stärka immunsystemet. Ge din kropp de näringsämnen den behöver med Nutrivian Omega-3.

Ytterligare information

Varumärke

Nutrivian

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nutrivian Omega3 60 kapslar”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram