Rea!

Oral-B Cross Action Tandborsthuvuden 5 st

  • Oral-B
  • elektrisk tandborste
  • Cross Action tandborsthuvuden

Oral-B är ett välkänt varumärke inom munvård och tandborstar. Deras elektriska tandborstar är populära för att de ger en effektiv rengöring av tänderna. Med Oral-B Cross Action tandborsthuvuden får du en noggrann och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Dessa tandborsthuvuden är utformade med en unik vinklad borsthuvudsteknik som når djupt mellan tänderna och tar bort plack effektivt. Med en elektrisk tandborste och Oral-B Cross Action tandborsthuvuden kan du uppnå en renare och friskare munhälsa.

221.00kr

  • ✅ Oral-B Cross Action tandborsthuvuden - 5 st

  • ✅ Passar alla Oral-B eltandborstar

  • ✅ Rengör effektivt och tar bort plack

  • ✅ Har en unik vinklad design för bättre täckning

  • ✅ Håller i upp till 3 månader per tandborsthuvud

Beskrivning

Optimera din munvård med Oral-B Cross Action tandborsthuvuden

Oral-B Cross Action tandborsthuvuden är en fantastisk produkt som kan förbättra din tandborstningsrutin och ge dig en överlägsen rengöring. Dessa tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar och är utformade för att ge en djupgående rengöring och ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste.

Fördelarna med Oral-B Cross Action tandborsthuvuden

1. Effektiv rengöring: Oral-B Cross Action tandborsthuvuden har en unik design med CrissCross-borsthår som är vinklade i olika riktningar. Detta mönster gör att borsthåren kan nå djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen för att avlägsna plack effektivt. 2. Skonsam mot tandköttet: Tandborsthuvudena är utformade med mjuka borsthår som är skonsamma mot tandköttet och minskar risken för irritation eller skador. Du kan vara säker på att du får en grundlig rengöring utan att behöva oroa dig för obehag. 3. Långvarig användning: Varje förpackning av Oral-B Cross Action tandborsthuvuden innehåller 5 stycken huvuden. Varje huvud är utformat för att hålla i upp till tre månader, vilket innebär att en förpackning kan räcka i upp till 15 månader. Detta gör det till en kostnadseffektiv lösning för din munvård.

Hur du använder Oral-B Cross Action tandborsthuvuden

1. Ta bort det gamla tandborsthuvudet från din Oral-B elektriska tandborste genom att dra det rakt ut. 2. Sätt på det nya Cross Action tandborsthuvudet genom att trycka det på plats tills det klickar fast. 3. Starta din tandborste och borsta tänderna som vanligt. Se till att täcka alla ytor och röra borsthuvudet längs tandköttslinjen för bästa resultat. 4. Efter användning, skölj tandborsthuvudet noggrant med vatten och låt det lufttorka. För att undvika bakterietillväxt, undvik att täcka över huvudet när det är fuktigt.

Sammanfattning

Oral-B Cross Action tandborsthuvuden är en utmärkt produkt för att förbättra din munvård. Med sin unika design och effektiva rengöringsegenskaper kan de hjälpa dig att uppnå en renare och friskare munhåla. Investera i Oral-B Cross Action tandborsthuvuden och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Cross Action Tandborsthuvuden 5 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram