Rea!

Oral-B Kids Mix Cars, Mickey & Diseney Princess Extra Soft Tandborsthuvud 2 st

  • Oral-B Kids
  • Mix Cars
  • Mickey Disney Princess

Oral-B Kids Mix Cars Mickey Disney Princess är en elektrisk tandborste som är speciellt utformad för barn. Den levereras med extra mjuka tandborsthuvuden som är skonsamma mot barnets känsliga tandkött. Tandborsten har en rolig Mix Cars Mickey Disney Princess-design som gör tandborstningen till en rolig och spännande upplevelse för barnet. Med Oral-B Kids Mix Cars Mickey Disney Princess kan du vara säker på att ditt barn får en effektiv och skonsam tandborstning varje gång.

113.00kr

  • ✅ Extra mjuka tandborsthuvuden för barn

  • ✅ Designade med populära Disney-figurer som Bilar och Musse Pigg

  • ✅ Elektrisk tandborste för effektiv rengöring

  • ✅ Passar barn i åldern 3 år och uppåt

  • ✅ Hjälper till att göra tandborstningen rolig och motiverande för barn

Beskrivning

Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud - 2 st

Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud är en elektrisk tandborste som är speciellt utformad för barn. Med sin färgglada design och populära Disney-tema är den perfekt för att göra tandborstningen till en rolig och spännande upplevelse för barnen.

Varför välja Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud?

Det finns flera anledningar till varför Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud är ett utmärkt val för barnens tandvård: 1.

Färgglad design och Disney-tema

Tandborsthuvudet har en färgglad design med populära Disney-figurer som Cars, Mickey och Disney Princess. Detta gör tandborstningen mer spännande och rolig för barnen, vilket kan hjälpa till att motivera dem att borsta tänderna regelbundet. 2.

Extra mjuka borsthår

Tandborsthuvudet har extra mjuka borsthår som är skonsamma mot barnens känsliga tandkött och emalj. Detta minskar risken för skador och obehag under tandborstningen, vilket är särskilt viktigt för barn. 3.

Effektiv rengöring

Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud är utformat för att effektivt rengöra barnens tänder och tandkött. De rörliga borsthåren når även svåråtkomliga områden och tar bort plack och matrester, vilket bidrar till en bättre tandhälsa. 4.

Passar Oral-B elektriska tandborstar

Tandborsthuvudet är kompatibelt med Oral-Bs elektriska tandborstar, vilket gör det enkelt att byta ut tandborsthuvudet när det behövs. Det är viktigt att byta tandborsthuvud regelbundet för att säkerställa optimal rengöring och hygien.

Hur använder man Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud?

För att använda Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud, följ dessa enkla steg: 1. Anslut tandborsthuvudet till Oral-Bs elektriska tandborste genom att trycka fast det ordentligt på handtaget. 2. Applicera en ärtstorlek mängd fluortandkräm på tandborsthuvudet. 3. Starta tandborsten och för den försiktigt över tänderna och tandköttet i cirklar i minst två minuter. 4. Skölj munnen noggrant efter tandborstningen och skölj av tandborsthuvudet med vatten. 5. Förvara tandborsthuvudet på en ren och torr plats.

Sammanfattning

Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud är en utmärkt tandborste för barn. Med sin färgglada design, populära Disney-tema och extra mjuka borsthår gör den tandborstningen till en rolig och skonsam upplevelse för barnen. Genom att använda Oral-B Kids Mix Cars, Mickey Disney Princess Extra Soft Tandborsthuvud kan du hjälpa ditt barn att upprätthålla en god tandhälsa och en ren mun.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Kids Mix Cars, Mickey & Diseney Princess Extra Soft Tandborsthuvud 2 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram