Rea!

Philips Avent Nappflaska Natural 330 ml

  • Philips Avent
  • Nappflaska
  • Natural

Philips Avent nappflaska Natural är en populär produkt för spädbarn. Denna nappflaska är utformad för att efterlikna amning och har en naturlig form som gör det enklare för barnet att ta flaskan. Med en kapacitet på 330 ml är den perfekt för att hålla en större mängd vätska. Philips Avent nappflaska Natural är tillverkad av högkvalitativt material och är enkel att rengöra. Den är också BPA-fri och säker att använda för ditt barn. Med denna nappflaska kan du ge ditt barn en bekväm och naturlig matningsupplevelse.

143.20kr

  • ✅ Philips Avent nappflaska Natural, 6 mån+, 330 ml

  • ✅ BPA-fri och tillverkad av säkra material

  • ✅ Mjuk och naturlig känsla för barnet

  • ✅ Anti-koliksystem minskar risken för magproblem

  • ✅ Enkel att rengöra och använda

Beskrivning

Philips Avent Nappflaska Natural är en nappflaska med ergonomisk form som gör den lätt att hålla både för mamma och baby. Den mjuka, flexibla dinappen är utformad för att vara bröstlik. Bröstformen är bekant för barnet och underlättar variation mellan amning och flaskmatning. En integrerad ventil gör att barnet sväljer mindre luft vid matning. Detta minskar risk för gaser, kolik och reflux hos barnet. Med dinapp med snabbt flöde, passar för ålder 6-12 månader. Flaskan har vid hals och rymmer 330 ml. Antikolik-ventil. Tål diskmaskin och mikro. Kan kombineras med övriga produkter från Philips Avent Natural. BPA-fri.

Ytterligare information

Varumärke

Philips AVENT

Butik

Apotek Hjartat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Philips Avent Nappflaska Natural 330 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram