Pixi Botanical Collagen Mask 45 ml

  • Naturlig
  • Kollagenboost
  • Hudvård

Pixi Botanical Collagen Mask är en naturlig ansiktsmask som ger en kollagenboost till huden. Med sina aktiva ingredienser hjälper den till att återfukta och förbättra hudens elasticitet. Masken är perfekt för dig som vill ge din hud extra näring och lyster. Använd den regelbundet för att uppnå en mjuk och strålande hud. Med Pixi Botanical Collagen Mask får du en effektiv och skonsam hudvård som passar alla hudtyper.

299.00kr

  • ✅ Återfuktande ansiktsmask med kollagen för strålande hud.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för en fräsch och ungdomlig look.

  • ✅ Minskar synliga ålderstecken och ger fastare hud.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet.

  • ✅ Ger en omedelbar lyster och jämnar ut hudtonen.

Beskrivning

Pixi Botanical Collagen Mask - En effektiv ansiktsmask för hudvård

Pixi Botanical Collagen Mask är en populär ansiktsmask som erbjuder en rad fördelar för din hudvård. Denna mask är speciellt framtagen för att ge din hud en boost av fukt och näring samtidigt som den hjälper till att förbättra hudens elasticitet och lyster.

Fuktgivande och närande formula

Denna ansiktsmask är berikad med kraftfulla ingredienser som hjälper till att återfukta och nära din hud. Den innehåller bland annat kollagen, som är känt för sina fuktgivande egenskaper och sin förmåga att förbättra hudens struktur. Masken innehåller även botaniska extrakt som hjälper till att lugna och mjukgöra huden.

Förbättrar hudens elasticitet och lyster

Genom att regelbundet använda Pixi Botanical Collagen Mask kan du uppleva förbättrad elasticitet och lyster i din hud. Kollagenet i masken hjälper till att stärka hudens struktur och minska synliga tecken på åldrande. Den hjälper även till att jämna ut hudtonen och ge en fräsch och strålande hud.

Användning

Applicera ett jämnt lager av masken på rengjord hud och undvik området runt ögonen. Låt masken verka i cirka 10-15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. För bästa resultat rekommenderas att använda masken 1-2 gånger i veckan.

Sammanfattning

Pixi Botanical Collagen Mask är en effektiv ansiktsmask som erbjuder fukt, näring och förbättrad elasticitet för din hud. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser kan den hjälpa till att ge dig en fräsch och strålande hud. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en hälsosam och vacker hud.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Botanical Collagen Mask 45 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram