Pixi Botanical Collagen Tonic 100 ml

  • Naturlig
  • Kollagenboostande
  • Hudvård

Pixi Botanical Collagen Tonic är en naturlig och kollagenboostande hudvårdsprodukt. Med sin unika sammansättning hjälper den till att återfukta och stärka huden. Tonicen innehåller naturliga ingredienser som ger en fräsch och uppfriskande känsla. Den är perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper. Med Pixi Botanical Collagen Tonic kan du ge din hud den extra boost den behöver för att se frisk och strålande ut.

179.00kr

  • ✅ Återfuktande ansiktsvatten med kollagen för strålande hud.

  • ✅ Innehåller naturliga växtextrakt för en fräsch känsla.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Minskar synligheten av porer och ger en jämnare hudton.

  • ✅ Berikad med antioxidanter för att skydda huden mot fria radikaler.

Beskrivning

Pixi Botanical Collagen Tonic - För en frisk och strålande hud

Pixi Botanical Collagen Tonic är en populär ansiktsvatten som hjälper till att återfukta och balansera huden. Med sina naturliga ingredienser och kraftfulla egenskaper är detta ansiktsvatten ett måste i din dagliga hudvårdsrutin.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Pixi Botanical Collagen Tonic innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina fördelaktiga egenskaper för huden. Kollagen är en av huvudingredienserna i detta ansiktsvatten och hjälper till att förbättra hudens elasticitet och fasthet. Detta bidrar till att minska synliga ålderstecken och ge en ungdomligare hud.

Återfuktande och balanserande egenskaper

Ansiktsvattnet är också berikat med botaniska extrakt som lugnar och återfuktar huden. Aloe vera är en av dessa ingredienser och hjälper till att lugna irriterad hud samtidigt som den tillför fukt. Rosenblomsextrakt är en annan viktig ingrediens som hjälper till att balansera hudens pH-nivå och ger en frisk och strålande hudton.

Användning och fördelar

Pixi Botanical Collagen Tonic kan användas efter rengöring av ansiktet för att återställa hudens pH-nivå och förbereda den för efterföljande hudvårdsprodukter. Applicera en liten mängd ansiktsvatten på en bomullsrondell och svep över ansiktet och halsen. Undvik kontakt med ögonen. Fördelarna med att använda Pixi Botanical Collagen Tonic inkluderar: - Förbättrad hudens elasticitet och fasthet - Minskar synliga ålderstecken - Lugnar och återfuktar huden - Balanserar hudens pH-nivå - Ger en frisk och strålande hudton

Sammanfattning

Pixi Botanical Collagen Tonic är en fantastisk produkt för dig som vill ha en frisk och strålande hud. Med sina naturliga ingredienser och återfuktande egenskaper hjälper detta ansiktsvatten till att förbättra hudens elasticitet och balansera pH-nivån. Lägg till detta i din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå en ungdomligare och mer strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Botanical Collagen Tonic 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram