Pixi +C VIT Priming Oil 30 ml

  • Naturlig
  • Vitaminrik
  • 30 ml

Pixi C-vit Priming Oil är en naturlig ansiktsolja som är rik på vitaminer. Den kommer i en förpackning på 30 ml och är perfekt för att ge huden en fräsch och strålande look. Ansiktsoljan är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Den hjälper till att återfukta och mjukgöra huden samtidigt som den ger en jämn och smidig yta för makeup. Med Pixi C-vit Priming Oil kan du ge din hud den extra boost den behöver för att se frisk och strålande ut.

379.00kr

  • ✅ Pixi C-vit Priming Oil är en ansiktsolja.

  • ✅ Innehåller C-vitamin som hjälper till att ljusa upp huden.

  • ✅ Oljan fungerar som en primer för smink.

  • ✅ Ger fukt och näring till huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

Beskrivning

Pixi C-vit Priming Oil - En ansiktsolja för strålande hud

Pixi C-vit Priming Oil är en fantastisk ansiktsolja som ger din hud en strålande och ungdomlig lyster. Denna produkt är perfekt för dig som vill ge din hud extra näring och fukt samtidigt som den förbereder huden för makeup.

Fördelarna med Pixi C-vit Priming Oil

Denna ansiktsolja är berikad med C-vitamin, en kraftfull antioxidant som hjälper till att bekämpa fria radikaler och skydda huden mot miljöskador. Här är några av fördelarna med att använda Pixi C-vit Priming Oil: 1. Strålande hud: C-vitamin hjälper till att jämna ut hudtonen och ge huden en naturlig lyster. Med regelbunden användning kan du förvänta dig en klarare och mer strålande hud. 2. Fuktgivande: Ansiktsoljan är rik på naturliga oljor som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den absorberas snabbt och lämnar ingen oljig känsla efter sig. 3. Förbereder huden för makeup: Pixi C-vit Priming Oil fungerar även som en primer och hjälper till att skapa en jämn yta för makeup. Din foundation kommer att appliceras smidigt och hålla längre.

Hur använder man Pixi C-vit Priming Oil?

Användningen av denna ansiktsolja är enkel. Applicera några droppar på rengjord hud och massera försiktigt in oljan med cirkulära rörelser. Låt den absorberas helt innan du applicerar din vanliga fuktighetskräm eller makeup.

Varför välja Pixi C-vit Priming Oil?

Pixi C-vit Priming Oil är en populär produkt bland hudvårdsentusiaster av flera anledningar: 1. Kvalitet: Pixi är ett välkänt varumärke inom hudvård och deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet. 2. Naturliga ingredienser: Denna ansiktsolja är formulerad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och passar de flesta hudtyper. 3. Mångsidighet: Förutom att ge huden näring och fukt fungerar denna ansiktsolja även som en primer, vilket gör den till en mångsidig produkt.

Slutsats

Pixi C-vit Priming Oil är en fantastisk ansiktsolja som ger din hud en strålande lyster samtidigt som den förbereder huden för makeup. Med sina fördelar som strålande hud, fuktgivande egenskaper och mångsidighet är denna produkt ett utmärkt val för alla som vill ha en frisk och vacker hud. Prova Pixi C-vit Priming Oil och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi +C VIT Priming Oil 30 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram