Pixi Eye Effects Shadow Palette Hazelnut Haze 11,5 g

  • Högkvalitativ
  • Pixi ögonskugga
  • Hazelnut Haze

Pixi Eye Effects Shadow Palette Hazelnut Haze är en högkvalitativ ögonskugga från Pixi. Med sin unika formula och pigmentrika färger ger denna ögonskugga en intensiv och långvarig effekt. Med nyansen Hazelnut Haze kan du skapa en naturlig och sofistikerad look som passar både till vardags och fest. Med detta ögonskuggspalett kan du enkelt blanda och matcha färger för att skapa olika ögonmakeup-looker. Ge dina ögon en extra touch av glamour med Pixi Eye Effects Shadow Palette Hazelnut Haze.

339.00kr

  • ✅ Pixi Eye Effects Shadow Palette Hazelnut Haze - 11,5 g

  • ✅ En ögonskuggspalett med 12 nyanser i jordnära toner.

  • ✅ Innehåller både matta och skimrande ögonskuggor.

  • ✅ Perfekt för att skapa både naturliga och dramatiska ögonmakeuper.

  • ✅ Smidig förpackning med spegel för enkel applicering.

Beskrivning

Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze

Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze är en fantastisk ögonskuggspalett som kommer att ge dig en glamorös och förförisk look. Med sina perfekt matchade nyanser och högkvalitativa formula är denna palett ett måste för alla sminkälskare där ute.

Skapa en glamorös look

Med Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze kan du skapa en glamorös look som passar både till vardags och till festliga tillfällen. Paletten innehåller en mix av varma och neutrala nyanser som är perfekta för att skapa en snygg och sofistikerad ögonmakeup.

Högkvalitativa nyanser

Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze innehåller högkvalitativa ögonskuggor som är lätta att applicera och blanda. De pigmentrika nyanserna ger en intensiv färg och håller länge på ögonlocken utan att smetas ut eller blekna.

Perfekt matchade nyanser

Denna palett innehåller perfekt matchade nyanser som gör det enkelt att skapa olika looks. Du kan använda de ljusare nyanserna för att highlighta och skapa dimension, medan de mörkare nyanserna kan användas för att skapa djup och definition.

Enkel att använda

Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze är enkel att använda, även för nybörjare. Paletten levereras med en praktisk spegel och en dubbeländad applikator, vilket gör det enkelt att applicera och blanda ögonskuggorna.

Sammanfattning

Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze är en högkvalitativ ögonskuggspalett som ger dig möjlighet att skapa en glamorös och förförisk look. Med sina perfekt matchade nyanser och enkel användning är denna palett ett måste för alla sminkälskare där ute. Ge dina ögon en fantastisk look med Pixi Eye Effects Shadow Palette - Hazelnut Haze!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Eye Effects Shadow Palette Hazelnut Haze 11,5 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram