Pixi LipLift Max Petal Ice 2,7 g

  • Pixi Liplift Max
  • Petal Ice
  • 27 g

Pixi Liplift Max är en populär lappglans som ger dina läppar en vacker färg och en härlig glans. Med sin Petal Ice-nyans ger den en sval och fräsch känsla på läpparna. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 27 g, vilket gör den perfekt att ha med sig i handväskan eller necessären. Med Pixi Liplift Max kan du enkelt och smidigt ge dina läppar en extra touch av glamour och få dem att se fylligare och mer definierade ut.

179.00kr

  • ✅ Ger läpparna en naturlig och fräsch färg

  • ✅ Ger en långvarig och intensiv glans

  • ✅ Innehåller vårdande ingredienser för mjuka och återfuktade läppar

  • ✅ Enkel att applicera med den praktiska applikatorn

  • ✅ Perfekt för att ge läpparna extra volym och definition

Beskrivning

Pixi Liplift Max Petal Ice - För Fylliga och Vackra Läppar

Pixi Liplift Max Petal Ice är en fantastisk produkt för dig som vill ha fylliga och vackra läppar. Med denna lappglans kan du enkelt skapa en illusion av fylligare läppar utan att behöva använda fillers eller andra kosmetiska ingrepp. Lappglansen ger en svalkande känsla och ger dina läppar en vacker glans som håller länge.

Fylliga läppar utan fillers

Om du drömmer om fylliga läppar men inte vill genomgå kosmetiska ingrepp är Pixi Liplift Max Petal Ice det perfekta alternativet för dig. Genom att applicera denna lappglans på dina läppar kan du enkelt skapa en illusion av fylligare läppar. Den svalkande känslan ger en behaglig upplevelse samtidigt som den ger dina läppar en vacker glans.

Långvarig glans

Pixi Liplift Max Petal Ice ger inte bara fylliga läppar, den ger även en långvarig glans. Du kan vara säker på att din look håller hela dagen utan att behöva bättra på lappglansen. Detta gör den perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen då du vill se extra glamorös ut.

Användning

Applicera Pixi Liplift Max Petal Ice på dina läppar för att skapa en illusion av fylligare läppar. Du kan använda den ensam eller över ditt favoritläppstift för att ge extra volym och glans. Lappglansen har en behaglig konsistens och är enkel att applicera med hjälp av den praktiska applikatorn.

Sammanfattning

Pixi Liplift Max Petal Ice är en fantastisk produkt för dig som vill ha fylliga och vackra läppar. Med denna lappglans kan du enkelt skapa en illusion av fylligare läppar utan att behöva använda fillers eller andra kosmetiska ingrepp. Den ger en svalkande känsla och en långvarig glans som håller hela dagen. Applicera den ensam eller över ditt favoritläppstift för att ge extra volym och glans. Ge dina läppar det där extra lyftet med Pixi Liplift Max Petal Ice.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi LipLift Max Petal Ice 2,7 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram