Pixi Rose Ceramide Cream 50 ml

  • Naturliga ingredienser
  • Ros och ceramider
  • Fuktgivande formula

Pixi Rose Ceramide Cream är en ansiktskräm som innehåller naturliga ingredienser. Med ros och ceramider hjälper denna kräm till att återfukta och vårda huden. Den fuktgivande formulan ger en mjuk och len känsla samtidigt som den stärker hudens naturliga barriär. Med Pixi Rose Ceramide Cream kan du ge din hud den omsorg den förtjänar.

379.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för torr hud.

  • ✅ Innehåller ceramider som stärker hudens naturliga barriär.

  • ✅ Berikad med rosolja som lugnar och mjukar upp huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Mjuk och lätt konsistens som absorberas snabbt av huden.

Beskrivning

Pixi Rose Ceramide Cream - En fuktgivande dagkräm för ansiktet

Pixi Rose Ceramide Cream är en populär dagkräm som är speciellt framtagen för att ge intensiv återfuktning och näring till huden i ansiktet. Denna kräm är berikad med ceramider och rosolja, vilket gör den perfekt för torr och känslig hud.

Fördelar med Pixi Rose Ceramide Cream

- Djup återfuktning: Med sin rika och krämiga formula tillför Pixi Rose Ceramide Cream omedelbar fukt till huden. Ceramider hjälper till att stärka hudens naturliga barriär och förhindrar fuktavdunstning, vilket ger en långvarig återfuktningseffekt. - Näringsrik formula: Denna dagkräm är också rik på rosolja, som är känd för sina antioxidativa egenskaper. Rosolja hjälper till att lugna och mjukgöra huden samtidigt som den ger näring och skyddar mot yttre påfrestningar. - Mjukgörande och lugnande: Pixi Rose Ceramide Cream har en silkeslen konsistens som smälter in i huden utan att kännas kladdig eller tung. Krämen absorberas snabbt och lämnar huden mjuk, smidig och återfuktad. Den lugnande effekten hjälper till att minska rodnad och irritation.

Användning av Pixi Rose Ceramide Cream

Applicera en liten mängd av krämen på rengjord hud i ansiktet och massera försiktigt in den med cirkulära rörelser. Använd dagligen på morgonen som en del av din hudvårdsrutin. För bästa resultat, använd även Pixi Rose Ceramide Cream tillsammans med andra produkter från Pixi's hudvårdsserie.

Sammanfattning

Pixi Rose Ceramide Cream är en fuktgivande dagkräm som är perfekt för torr och känslig hud. Med sin rika formula och näringsrika ingredienser ger den intensiv återfuktning och näring till huden. Applicera dagligen för att få en mjuk, smidig och väl återfuktad hud. Beställ din Pixi Rose Ceramide Cream idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Rose Ceramide Cream 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram