Pixi +ROSE Radiance Perfector 25 ml

  • Naturlig lyster
  • 25 ml
  • Pixi Rose

Pixi Rose Radiance Perfector är en populär BB/CC-cream som ger en naturlig lyster till huden. Med en volym på 25 ml är den perfekt att ha med sig i väskan för touch-ups under dagen. Pixi Rose är känd för sina hudvårdande egenskaper och denna produkt är inget undantag. Den ger en jämn och strålande hudton samtidigt som den återfuktar och skyddar huden. Med Pixi Rose Radiance Perfector får du en fräsch och naturlig look som håller hela dagen.

269.00kr

  • ✅ Ger en naturlig lyster till huden

  • ✅ Innehåller rosolja som återfuktar och mjukgör

  • ✅ Jämnar ut hudtonen och minimerar synliga porer

  • ✅ Ger en lätt täckning och skyddar mot solens strålar

  • ✅ Passar alla hudtyper och ger en fräsch och strålande look

Beskrivning

Pixi Rose Radiance Perfector - En perfektionerande BB-CC Cream för strålande hud

Pixi Rose Radiance Perfector är en fantastisk produkt som ger dig en naturlig och strålande hud. Denna BB-CC Cream är perfekt för dig som vill ha en jämn och felfri hudton samtidigt som du får en hälsosam lyster. Med nyckelorden "Pixi Rose Radiance Perfector" och "BB-CC Cream" kommer denna text att optimera din sökning på Google.

Få en jämn hudton med Pixi Rose Radiance Perfector

Pixi Rose Radiance Perfector är speciellt framtagen för att ge dig en jämn hudton och dölja ojämnheter. Med dess unika formula kan du enkelt applicera produkten och få en naturlig täckning som håller hela dagen. Den innehåller även rosextrakt som ger huden en fräsch och ungdomlig lyster.

En multifunktionell produkt för enkel och snabb applicering

Pixi Rose Radiance Perfector är en multifunktionell produkt som kombinerar fördelarna med både en BB-cream och en CC-cream. Det betyder att den inte bara jämnar ut hudtonen utan även korrigerar eventuella färgavvikelser och ger en strålande lyster. Du behöver inte längre använda flera produkter för att få den perfekta basen - Pixi Rose Radiance Perfector har allt du behöver.

En hudvårdande formula för en fräsch och ungdomlig lyster

Pixi Rose Radiance Perfector innehåller även hudvårdande ingredienser som hjälper till att förbättra hudens kvalitet över tid. Den är berikad med antioxidantrika rosextrakt som skyddar huden mot fria radikaler och hjälper till att bevara dess ungdomliga utseende. Dessutom innehåller den fuktgivande ingredienser som håller huden återfuktad och mjuk hela dagen.

Sammanfattning

Pixi Rose Radiance Perfector är en perfektionerande BB-CC Cream som ger dig en jämn hudton och en strålande lyster. Med dess multifunktionella formula behöver du inte längre använda flera produkter för att få den perfekta basen. Den innehåller även hudvårdande ingredienser som hjälper till att förbättra hudens kvalitet över tid. Ge din hud det bästa med Pixi Rose Radiance Perfector!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi +ROSE Radiance Perfector 25 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram