Pixi Shea Butter Lip Balm Honey Nectar 4 g

  • Naturlig
  • Sheasmör
  • Fuktgivande

Pixi Shea Butter Lip Balm är en naturlig läppbalsam som innehåller sheasmör. Sheasmöret hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna, vilket gör dem lena och smidiga. Denna fuktgivande läppbalsam är perfekt för torra och spruckna läppar. Med sin honungsdoft ger den även en härlig doftupplevelse. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar med Pixi Shea Butter Lip Balm.

139.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för torra läppar.

  • ✅ Innehåller sheasmör för mjuka och smidiga läppar.

  • ✅ Ger en naturlig honungsdoft och smak.

  • ✅ Praktiskt format för enkel applicering och transport.

  • ✅ Innehåller 4 g produkt för långvarig användning.

Beskrivning

Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar

Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar är en fantastisk produkt för dig som vill ha mjuka och återfuktade läppar. Med sin naturliga formula och härliga doft av honung är detta läppbalsam ett måste i din ansiktsvårdskollektion.

Naturlig och återfuktande formula

Det som gör Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar så unikt är dess naturliga formula. Den innehåller sheasmör, som är känt för sina fuktgivande egenskaper. Sheasmöret hjälper till att återfukta och mjukgöra dina läppar, vilket gör dem lena och smidiga.

Honungsdoft för en härlig upplevelse

Förutom sina återfuktande egenskaper har Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar även en underbar doft av honung. Doften ger dig en härlig upplevelse varje gång du applicerar läppbalsamet och gör det till en fröjd att använda.

Förpackning och användning

Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar kommer i en praktisk förpackning på 4 g, vilket gör den perfekt att ha med sig i handväskan eller fickan. Applicera läppbalsamet på dina läppar vid behov för att få mjuka och återfuktade läppar.

Sammanfattning

Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar är en naturlig och återfuktande produkt som ger dig mjuka och lena läppar. Med sin härliga doft av honung blir användningen av detta läppbalsam en riktig njutning. Förpackningen är praktisk och lätt att ha med sig överallt. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar med Pixi Shea Butter Lip Balm - Honey Nectar.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Shea Butter Lip Balm Honey Nectar 4 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram