Rea!

Plackers Brush Head Refills Perfect Angle Tandborsthuvuden 2 st

  • Plackers tandborsthuvuden
  • Elektrisk tandborste
  • 2 st i förpackningen

Plackers tandborsthuvuden är speciellt utformade för användning med elektriska tandborstar. Varje förpackning innehåller 2 stycken tandborsthuvuden. Dessa huvuden har en perfekt vinkel för att nå svåråtkomliga områden i munnen och rengöra tänderna effektivt. Med Plackers tandborsthuvuden kan du uppnå en grundlig och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna. Byt ut dina gamla tandborsthuvuden med Plackers för en förbättrad tandborstningserfarenhet.

88.00kr

  • ✅ Plackers Brush Head Refills Perfect Angle tandborsthuvuden

    är elektriska tandborsthuvuden.
  • ✅ Passar till Plackers elektriska tandborstar.

  • ✅ Levereras i förpackning med 2 stycken tandborsthuvuden.

  • ✅ Tandborsthuvudena har en perfekt vinkel för effektiv rengöring.

  • ✅ Hjälper till att avlägsna plack och hålla tänderna rena.

Beskrivning

Plackers Brush Head Refills - Perfekt vinkel tandborsthuvuden för elektrisk tandborste

Plackers Brush Head Refills är tandborsthuvuden som är speciellt utformade för att passa på elektriska tandborstar. Dessa tandborsthuvuden är tillverkade med en perfekt vinkel för att nå alla svåråtkomliga områden i munnen och ge en grundlig rengöring. Med Plackers Brush Head Refills kan du vara säker på att du får en effektiv och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna.

Varför välja Plackers Brush Head Refills?

- Perfekt vinkel: Tandborsthuvudena är utformade med en perfekt vinkel för att nå alla delar av munnen och rengöra även de svåråtkomliga områdena. Detta säkerställer en grundlig rengöring och tar bort plack effektivt. - Passar elektriska tandborstar: Plackers Brush Head Refills är kompatibla med de flesta elektriska tandborstar på marknaden. Du behöver inte byta ut hela tandborsten, utan kan enkelt byta ut tandborsthuvudet för att få en fräsch och effektiv rengöring varje gång. - Hög kvalitet: Tandborsthuvudena är tillverkade av högkvalitativa material som är skonsamma mot tänderna och tandköttet. De är också hållbara och kommer att hålla länge, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val.

Hur använder man Plackers Brush Head Refills?

Att använda Plackers Brush Head Refills är enkelt. Du behöver bara ta bort det gamla tandborsthuvudet från din elektriska tandborste och sätta på det nya Plackers Brush Head Refill. Se till att det sitter ordentligt fast innan du börjar borsta tänderna. För bästa resultat rekommenderas det att du byter ut tandborsthuvudet var tredje månad eller enligt tandläkarens rekommendation. Detta säkerställer att du alltid har en optimal rengöring och att tandborsten är i bästa skick.

Var kan man köpa Plackers Brush Head Refills?

Plackers Brush Head Refills finns att köpa på olika apotek och onlinebutiker som säljer tandvårdsprodukter. Du kan hitta dem på Apohem.se, en pålitlig onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av tandvårdsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Besök deras webbplats för att köpa Plackers Brush Head Refills och för att få en effektiv och skonsam rengöring för dina tänder.

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Brush Head Refills Perfect Angle Tandborsthuvuden 2 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram