Rea!

Plackers Gentle Brush S 0,5 mm 6 st

  • Mellanrumsborstar
  • Plackers Gentle Brush
  • S 0.5 mm

Plackers Gentle Brush är en serie mellanrumsborstar med en diameter på 0.5 mm. Dessa borstar är speciellt utformade för att rengöra mellanrummen mellan tänderna där tandborsten inte når. De är skonsamma mot tandköttet och effektiva för att avlägsna matrester och plack. Plackers Gentle Brush är en praktisk och enkel lösning för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem. Med sex stycken borstar i varje förpackning kan du hålla dina tänder rena och friska.

33.00kr

  • ✅ Plackers Gentle Brush är en mellanrumsborste för tandvård.

  • ✅ Borsten har en diameter på 0,5 mm.

  • ✅ Förpackningen innehåller 6 stycken borstar.

  • ✅ Plackers Gentle Brush är skonsam mot tandköttet.

  • ✅ Borsten är enkel att använda och rengör effektivt mellan tänderna.

Beskrivning

Plackers Gentle Brush S 0,5 mm - Mellanrumsborstar för effektiv rengöring

Plackers Gentle Brush S 0,5 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som är speciellt utformad för att ge en effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Denna produkt är ett utmärkt verktyg för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem som karies och tandköttsproblem.

Effektiv rengöring för svåråtkomliga områden

Mellanrumsborstar är ett viktigt komplement till vanlig tandborstning eftersom de kan nå de svåråtkomliga områdena mellan tänderna där tandborsten inte når. Plackers Gentle Brush S 0,5 mm har en tunn och flexibel borst som enkelt glider in mellan tänderna och tar bort matrester och plack. Dess 0,5 mm borsthuvud är perfekt för personer med smala mellanrum.

Högkvalitativ design och användarvänlighet

Plackers Gentle Brush S 0,5 mm är tillverkad av högkvalitativa material som är skonsamma mot tandköttet och tänderna. Borsten har en ergonomisk design med en bekväm handtag som gör det enkelt att använda och kontrollera trycket under rengöringen. Dess kompakta storlek gör den också idealisk att ta med sig på resor eller för användning på jobbet.

Fördelar med Plackers Gentle Brush S 0,5 mm

- Effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna - Förebygger karies och tandköttsproblem - Tunnt och flexibelt borsthuvud för svåråtkomliga områden - Skonsam mot tandköttet och tänderna - Ergonomisk design för enkel användning och kontroll av trycket - Perfekt för personer med smala mellanrum - Idealisk för resor och användning på jobbet

Sammanfattning

Plackers Gentle Brush S 0,5 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som erbjuder en effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Med sin tunna och flexibla borst tar den bort matrester och plack på ett skonsamt sätt. Dess ergonomiska design och användarvänlighet gör den till ett utmärkt val för alla som vill upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem. Investera i Plackers Gentle Brush S 0,5 mm för en friskare och vackrare leende!

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Gentle Brush S 0,5 mm 6 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram