Rea!

Plackers Gentle Brush XL 0,8 mm 6 st

  • Mellanrumsborstar
  • Plackers Gentle Brush
  • XL 0.8 mm

Plackers Gentle Brush är en mellanrumsborste med en diameter på 0.8 mm. Dessa borstar är speciellt utformade för att rengöra mellanrummen mellan tänderna där tandborsten inte når. Med sin extra stora storlek är de perfekta för personer med större mellanrum mellan tänderna. Plackers Gentle Brush är tillverkade av mjuka och flexibla material för att vara skonsamma mot tandköttet samtidigt som de effektivt tar bort matrester och plack. Med sex stycken borstar i varje förpackning kan du hålla dina tänder och tandkött rena och friska. Beställ dina Plackers Gentle Brush XL 0.8 mm idag för en bättre munhälsa!

33.00kr

  • ✅ Plackers Gentle Brush XL är en mellanrumsborste.

  • ✅ Borsten har en diameter på 0,8 mm.

  • ✅ Förpackningen innehåller 6 stycken borstar.

  • ✅ Plackers Gentle Brush XL är skonsam mot tandköttet.

  • ✅ Borsten är enkel att använda och rengör effektivt mellan tänderna.

Beskrivning

Plackers Gentle Brush XL 0.8 mm - Mellanrumsborstar för effektiv rengöring

Plackers Gentle Brush XL 0.8 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som är speciellt utformad för att ge en effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Denna produkt är ett utmärkt verktyg för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem som karies och tandköttsproblem.

Effektiv rengöring för svåråtkomliga områden

Med en diameter på 0.8 mm är Plackers Gentle Brush XL perfekt för att rengöra svåråtkomliga områden i munnen där tandborsten inte når. Dessa mellanrumsborstar är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot tandköttet samtidigt som de effektivt tar bort matrester och plack från mellanrummen.

Enkel att använda och bekväm att hålla

Plackers Gentle Brush XL är utformad med en ergonomisk handtag som gör den enkel att använda och ger en bekväm grepp. Borsten har också en flexibel hals som gör det möjligt att nå även de mest svåråtkomliga områdena i munnen. Detta gör rengöringsprocessen enkel och smidig.

Förpackning och användning

Plackers Gentle Brush XL levereras i en förpackning med 6 stycken borstar. Varje borste är individuellt förpackad för att säkerställa optimal hygien. För att använda borsten, placera den försiktigt mellan tänderna och rör den fram och tillbaka för att avlägsna matrester och plack. Efter användning, skölj borsten noggrant och förvara den på en ren och torr plats.

Fördelar med Plackers Gentle Brush XL 0.8 mm

- Effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna - Skonsam mot tandköttet - Enkel att använda och bekväm att hålla - Flexibel hals för att nå svåråtkomliga områden - Individuellt förpackade för optimal hygien - Levereras i en förpackning med 6 stycken borstar Sammanfattningsvis är Plackers Gentle Brush XL 0.8 mm en utmärkt produkt för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem. Med sin effektiva rengöring och bekväma användning är dessa mellanrumsborstar ett bra komplement till din dagliga tandvårdsrutin.

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Gentle Brush XL 0,8 mm 6 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram