Rea!

Plackers Sensitive Brush Head Tandborsthuvuden 2 st

  • Plackers Sensitive Brush Head
  • Tandborsthuvuden
  • 2 st

Plackers Sensitive Brush Head är tandborsthuvuden som är speciellt utformade för att vara skonsamma mot känsliga tänder och tandkött. Dessa tandborsthuvuden är kompatibla med elektriska tandborstar och kommer i en förpackning med 2 stycken. De har en mjuk borststruktur som effektivt rengör tänderna samtidigt som de minskar risken för irritation och obehag. Med Plackers Sensitive Brush Head kan du upprätthålla en god munhygien utan att orsaka obehag för dina känsliga tänder och tandkött.

88.00kr

  • ✅ Plackers Sensitive Brush Head tandborsthuvuden är elektriska.

  • ✅ De är speciellt utformade för känsliga tänder och tandkött.

  • ✅ Varje förpackning innehåller 2 tandborsthuvuden.

  • ✅ Tandborsthuvudena är kompatibla med Plackers elektriska tandborstar.

  • ✅ De har mjuka borststrån för skonsam rengöring av tänderna.

Beskrivning

Plackers Sensitive Brush Head - Elektriska tandborsthuvuden för känsliga tänder

Plackers Sensitive Brush Head är ett fantastiskt tillbehör för personer med känsliga tänder. Dessa elektriska tandborsthuvuden är speciellt utformade för att ge en skonsam och effektiv rengöring samtidigt som de tar hänsyn till dina känsliga tänder och tandkött.

Skonsam rengöring för känsliga tänder

Om du lider av känsliga tänder vet du hur viktigt det är att använda rätt tandborste. Plackers Sensitive Brush Head är utformade med extra mjuka borsthår för att minimera risken för obehag eller irritation. Dessa borsthuvuden är skonsamma nog att användas dagligen utan att skada dina känsliga tänder eller tandkött.

Effektiv borttagning av plack

Förutom att vara skonsamma är Plackers Sensitive Brush Head också mycket effektiva när det gäller att ta bort plack. De mjuka borsthåren är utformade för att komma åt även de svåråtkomliga områdena i din mun och avlägsna plack effektivt. Genom att använda dessa tandborsthuvuden regelbundet kan du minska risken för tandköttssjukdomar och hålla din mun frisk och ren.

Enkel att använda och byta ut

Plackers Sensitive Brush Head är kompatibla med de flesta elektriska tandborstar på marknaden. De är enkla att sätta på och ta av, vilket gör det enkelt att byta ut dem när det behövs. Det rekommenderas att byta ut tandborsthuvudet var tredje månad eller enligt tandläkarens rekommendationer för att säkerställa optimal rengöring och hygien.

Varför välja Plackers Sensitive Brush Head?

- Skonsamma borsthår för känsliga tänder och tandkött - Effektiv borttagning av plack - Kompatibla med de flesta elektriska tandborstar - Enkla att använda och byta ut - Hög kvalitet och pålitlighet Slutsats: Om du har känsliga tänder och letar efter ett tandborsthuvud som är både skonsamt och effektivt, är Plackers Sensitive Brush Head det perfekta valet för dig. Med dessa tandborsthuvuden kan du njuta av en skonsam rengöring samtidigt som du tar hand om din munhälsa. Beställ dina Plackers Sensitive Brush Head-tandborsthuvuden idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Sensitive Brush Head Tandborsthuvuden 2 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram