PlaqueOff Pulver Katt 40 g

  • Tandhälsa
  • Katt
  • PlaqueOff

PlaqueOff är ett tandvårdsproduktpulver för katter. Det är speciellt utformat för att främja god tandhälsa hos katter. Produkten innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att minska plack och tandsten. Genom att regelbundet använda PlaqueOff kan du bidra till att förhindra tandproblem och främja en frisk munhälsa hos din katt. Produkten är enkel att använda genom att blanda pulvret i kattens mat. PlaqueOff är ett populärt val bland kattägare som vill ta hand om sina katters tandhälsa på ett naturligt sätt.

182.00kr

  • ✅ Effektivt pulver för att motverka tandsten hos katter.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som alger och mineraler.

  • ✅ Enkelt att använda genom att blanda i kattens mat.

  • ✅ Bidrar till friskare tandkött och bättre andedräkt.

  • ✅ Rekommenderas av veterinärer för att förebygga tandproblem hos katter.

Beskrivning

PlaqueOff Powder är ett kosttillskott för katt, med naturliga ingredienser som kan bidra till att minska plack och tartar. Formulerat som ett smaklöst pulver som enkelt blandas med ditt husdjurs mat och tas upp via matsmältningen. Hjälper till att förändra sammansättningen på saliven vilket motverkar plackbildning samt luckrar upp redan bildad tandsten. PlaqueOff Powder har ett naturligt innehåll bestående av algen ascophyllum nodosum. Kan bidra till att reducera dålig andedräkt med upp till 63% efter 12 veckor och minska plack med upp till 35% efter de första 8 veckorna. Fri från konstgjorda färger, konserveringsmedel, gluten och socker.

Ytterligare information

Varumärke

PlaqueOff

Butik

Apotek Hjartat

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PlaqueOff Pulver Katt 40 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram