Rea!

Carriwell Stödgördel Vit S

  • Gravidbälte
  • Stödtrosor
  • Stödstrumpor

Carriwell stödgördel är en populär produkt för gravida kvinnor. Den är designad för att ge extra stöd och avlastning under graviditeten. Stödgördeln hjälper till att lindra ryggsmärtor och ger en behaglig känsla av stabilitet. Den är tillverkad i mjukt och stretchigt material som anpassar sig efter kroppens förändringar under graviditeten. Carriwell stödgördel finns i en vit färg som passar bra under kläder och kan användas både dag och natt. Den är även kompatibel med andra graviditetskläder som stödtrosor och stödstrumpor för att ge maximalt stöd och komfort. Med Carriwell stödgördel kan gravida kvinnor känna sig bekväma och stödda under hela graviditeten.

69.00kr

  • ✅ Ger stöd och avlastning under graviditeten

  • ✅ Justerbar för att passa olika kroppar och storlekar

  • ✅ Tillverkad i mjukt och bekvämt material

  • ✅ Ger extra stöd åt rygg och mage

  • ✅ Kan användas både under och efter graviditeten

Beskrivning

Carriwell Stödgördel - Stöd under graviditeten

Carriwell Stödgördel är en vit stödgördel som är speciellt utformad för att ge stöd och avlastning under graviditeten. Denna produkt är ett oumbärligt hjälpmedel för gravida kvinnor som upplever obehag och smärta i rygg och bäcken.

Stöd och avlastning för gravida kvinnor

Graviditeten kan vara en underbar tid, men den kan också vara påfrestande för kroppen. Många kvinnor upplever smärta och obehag i rygg och bäcken på grund av den ökade belastningen. Carriwell Stödgördel är utformad för att ge stöd och avlastning på dessa områden.

Design och funktion

Carriwell Stödgördel är tillverkad av mjukt och stretchigt material som ger en bekväm passform. Den är utrustad med justerbara kardborreband som gör det möjligt att anpassa stödet efter individuella behov. Gördeln ger ett stabilt och säkert stöd utan att begränsa rörelsefriheten.

Fördelar med Carriwell Stödgördel

- Stöd och avlastning för rygg och bäcken under graviditeten. - Mjukt och stretchigt material för optimal komfort. - Justerbara kardborreband för individuell anpassning. - Stabil och säker passform utan att begränsa rörelsefriheten.

Varför välja Carriwell Stödgördel?

Carriwell Stödgördel är en pålitlig och populär produkt bland gravida kvinnor. Dess design och funktion gör den till ett oumbärligt hjälpmedel för att lindra smärta och obehag under graviditeten. Genom att använda Carriwell Stödgördel kan du få det stöd och den avlastning som behövs för att kunna njuta av din graviditet utan onödigt obehag.

Slutsats

Carriwell Stödgördel är en vit stödgördel som erbjuder stöd och avlastning för gravida kvinnor. Dess bekväma passform och justerbara kardborreband gör den till en idealisk produkt för att lindra smärta och obehag i rygg och bäcken under graviditeten. Välj Carriwell Stödgördel för att få det stöd du behöver för att kunna njuta av din graviditet på bästa möjliga sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Carriwell

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Carriwell Stödgördel Vit S”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram