Derma E Overnight Peel 60 ml

  • Naturlig
  • Över natten
  • Hudförnyelse

Derma E Overnight Peel är en naturlig ansiktspeeling som arbetar med din hud över natten för att ge en förnyad och strålande hud. Med hjälp av noggrant utvalda ingredienser hjälper denna peeling till att exfoliera döda hudceller och främja cellförnyelse. Resultatet är en mjukare, jämnare och mer ungdomlig hudton. Applicera produkten innan du går och lägger dig och vakna upp till en fräsch och strålande hud. Derma E Overnight Peel är det perfekta tillskottet till din ansiktsvårdsrutin för att uppnå en hälsosam och vacker hud.

205.00kr

  • ✅ Derma E Overnight Peel är en ansiktspeeling.

  • ✅ Produkten innehåller 60 ml.

  • ✅ Ansiktspeelingen är avsedd att användas över natten.

  • ✅ Derma E Overnight Peel ger en mild exfoliering.

  • ✅ Produkten är lämplig för alla hudtyper.

Beskrivning

Derma E Overnight Peel - En effektiv ansiktspeeling för en strålande hud

Derma E Overnight Peel är en revolutionerande ansiktspeeling som ger dig en strålande och ungdomlig hud. Med sina kraftfulla ingredienser och avancerade teknologi är denna produkt perfekt för att förbättra hudens textur och minska synliga ålderstecken. Låt oss ta en närmare titt på vad denna ansiktspeeling har att erbjuda.

Effektiva ingredienser för en förnyad hud

Derma E Overnight Peel innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att ge dig en förnyad och strålande hud. En av de viktigaste ingredienserna är glykolsyra, en AHA-syra som effektivt exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Detta hjälper till att förbättra hudens textur och ge en jämnare och mer ungdomlig hudton. En annan viktig ingrediens i denna ansiktspeeling är retinol, en form av vitamin A som är känd för sina anti-aging egenskaper. Retinol hjälper till att minska synliga ålderstecken som fina linjer och rynkor, samtidigt som det stimulerar kollagenproduktionen för att ge en fastare och mer elastisk hud.

Fördelar med Derma E Overnight Peel

- Förbättrar hudens textur och ger en jämnare hudton. - Minskar synliga ålderstecken som fina linjer och rynkor. - Stimulerar kollagenproduktionen för en fastare och mer elastisk hud. - Exfolierar huden och tar bort döda hudceller för en fräsch och strålande hud. - Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet för bästa resultat.

Användning och rekommendationer

Derma E Overnight Peel är enkel att använda och kan integreras i din befintliga hudvårdsrutin. Applicera produkten på rengjord och torr hud innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in peelingen i huden och låt den verka över natten. Skölj av peelingen på morgonen och fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin. För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att använda Derma E Overnight Peel regelbundet, helst 2-3 gånger i veckan. Undvik att använda produkten på irriterad eller skadad hud och undvik direkt kontakt med ögonen.

Sammanfattning

Derma E Overnight Peel är en kraftfull ansiktspeeling som ger dig en förnyad och strålande hud. Med sina effektiva ingredienser och avancerade teknologi är denna produkt perfekt för att förbättra hudens textur och minska synliga ålderstecken. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en ungdomlig och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Overnight Peel 60 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram