Rea!

Hevea Napp Naturgummi Anka 3-36 mån

  • Nappar
  • Bitringar
  • Naturgummi

Hevea nappar är tillverkade av naturgummi och är perfekta för ditt barn. Dessa nappar är tillverkade av hållbart material och är helt fria från BPA och andra skadliga ämnen. Med sin söta ankdesign är dessa nappar både roliga och säkra för ditt barn att använda. Välj mellan olika storlekar och åldersgrupper för att hitta den perfekta nappen för ditt barn. Ge ditt barn en trygg och bekväm upplevelse med Hevea nappar.

62.00kr

  • ✅ Tillverkad av 100% naturgummi för säkerhet och hållbarhet.

  • ✅ Fri från BPA, PVC, ftalater och konstgjorda färger.

  • ✅ Anpassad form och storlek för bebisar i åldern 3-36 månader.

  • ✅ Mjuk och flexibel för bekväm användning och tandskötsel.

  • ✅ Lätt att rengöra och sterilisera för optimal hygien.

Beskrivning

Hevea Napp - Naturgummi Anka 3-36 mån

Hevea Napp - Naturgummi Anka 3-36 mån är en högkvalitativ napp som är tillverkad av 100% naturgummi. Denna napp är speciellt utformad för barn i åldern 3-36 månader och är perfekt för att lugna och trösta ditt barn.

Fördelar med Hevea Napp - Naturgummi Anka

- Tillverkad av 100% naturgummi: Hevea Napp är tillverkad av naturligt gummi från Hevea-trädet. Detta gör den till ett säkert och miljövänligt val för ditt barn. - Ergonomisk design: Nappen har en ergonomisk design som passar perfekt i ditt barns mun. Den är utformad för att främja en naturlig sugreflex och minska risken för tand- och käkproblem. - Mjuk och skonsam: Hevea Napp är mjuk och skonsam mot ditt barns känsliga hud. Den är fri från BPA, PVC och ftalater, vilket gör den säker att använda. - Lätt att rengöra: Nappen är enkel att rengöra och kan kokas eller steriliseras för att säkerställa optimal hygien.

Hur man använder Hevea Napp - Naturgummi Anka

För att använda Hevea Napp - Naturgummi Anka, följ dessa enkla steg: 1. Innan första användningen, sterilisera nappen genom att koka den i vatten i 5 minuter. 2. Låt nappen svalna och kontrollera att den är ren och hel innan du ger den till ditt barn. 3. Placera nappen i ditt barns mun och se till att den sitter bekvämt. 4. När nappen inte används, förvara den på en ren och torr plats. 5. Rengör nappen regelbundet genom att skölja den i varmt vatten eller genom att använda en mild tvål. Sterilisera den också regelbundet för att säkerställa optimal hygien.

Sammanfattning

Hevea Napp - Naturgummi Anka 3-36 mån är en högkvalitativ och säker napp för barn i åldern 3-36 månader. Den är tillverkad av 100% naturgummi och har en ergonomisk design som främjar en naturlig sugreflex. Nappen är också lätt att rengöra och kan steriliseras för optimal hygien. Ge ditt barn den bästa komforten och tryggheten med Hevea Napp - Naturgummi Anka.

Ytterligare information

Varumärke

Hevea Planet

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hevea Napp Naturgummi Anka 3-36 mån”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram