Rea!

Rianne S Classique Vibe Vibrator Korallröd

  • Sexleksaker
  • Vibrator
  • Rianne S Classique Vibe

Rianne S Classique Vibe är en populär vibrator som finns tillgänglig i en vacker korallröd färg. Denna sexleksak är designad för att ge njutning och stimulans till både kvinnor och par. Med sin kraftfulla motor och olika vibrationslägen kan den anpassas efter individuella preferenser. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är säkert för kroppen och enkelt att rengöra. Rianne S Classique Vibe är en perfekt produkt för att utforska och förbättra sexuell lust och intimitet.

255.00kr

  • ✅ Rianne S Classique Vibe Vibrator är en korallröd vibrator.

  • ✅ Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial.

  • ✅ Vibratorn har flera olika vibrationslägen och intensiteter.

  • ✅ Den är vattentät och kan användas i duschen eller badet.

  • ✅ Rianne S Classique Vibe Vibrator är uppladdningsbar via USB.

Beskrivning

Rianne S Classique Vibe Vibrator - Korallröd

Rianne S Classique Vibe Vibrator är en fantastisk sexleksak som kommer att ta ditt sexliv till en helt ny nivå. Denna korallröda vibrator är designad för att ge dig maximal njutning och stimulans.

Design och funktioner

Denna vibrator har en elegant och stilren design som gör den till en riktig ögonfångare. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som känns mjukt och behagligt mot huden. Dess korallröda färg ger den en extra touch av lyx. Rianne S Classique Vibe Vibrator är utrustad med flera olika funktioner för att ge dig en skräddarsydd upplevelse. Den har flera olika vibrationslägen och intensiteter som du kan välja mellan, beroende på dina preferenser. Du kan enkelt justera vibrationerna med hjälp av de intuitiva knapparna på vibratorns bas.

Stimulans och njutning

Denna vibrator är designad för att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt. Dess ergonomiska form och böjda spets gör det enkelt att nå de mest känsliga områdena och ge dig en intensiv orgasm. Den kraftfulla motorn ger dig en djup och intensiv vibration som kommer att få dig att skaka av njutning.

Användning och rengöring

Rianne S Classique Vibe Vibrator är enkel att använda och rengöra. Innan du använder den för första gången, se till att ladda den fullt. Applicera sedan en vattenbaserad glidmedel på vibratorn och för in den försiktigt. När du är klar, rengör den noggrant med varmt vatten och mild tvål eller en sexleksaksrengöring.

Sammanfattning

Rianne S Classique Vibe Vibrator är en högkvalitativ sexleksak som kommer att ge dig enastående stimulans och njutning. Dess eleganta design, kraftfulla vibrationer och användarvänliga funktioner gör den till en perfekt kompanjon för dina intima stunder. Utforska nya höjder av njutning med denna korallröda vibrator.

Ytterligare information

Varumärke

Rianne S

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rianne S Classique Vibe Vibrator Korallröd”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram