Rea!

Salubrin Svensktillverkad Handdesinfektion 250 ml

  • Svensktillverkad
  • Handdesinfektion
  • 250 ml

Salubrin är en svensktillverkad handdesinfektion som finns i en praktisk förpackning på 250 ml. Produkten är speciellt framtagen för att effektivt rengöra och desinficera händerna, vilket är viktigt för att förebygga spridning av bakterier och virus. Salubrin handdesinfektion är en pålitlig och bekväm lösning för att hålla händerna rena och fräscha, både hemma och på resande fot. Med sin svenska tillverkning kan du vara säker på att produkten uppfyller höga kvalitetsstandarder.

24.00kr

  • ✅ Svensktillverkad handdesinfektion med 250 ml volym

  • ✅ Effektivt skydd mot bakterier och virus

  • ✅ Snabbtorkande och kladdfri formula

  • ✅ Innehåller återfuktande ämnen för skonsam användning

  • ✅ Praktisk pumpflaska för enkel och hygienisk dosering

Beskrivning

Salubrin - Svensktillverkad handdesinfektion för effektiv skydd mot förkylning

Salubrin är en svensktillverkad handdesinfektion som erbjuder ett effektivt skydd mot förkylning och andra smittsamma sjukdomar. Med sin höga kvalitet och pålitliga formula är Salubrin ett utmärkt val för att hålla händerna rena och fria från skadliga bakterier och virus.

Varför välja Salubrin handdesinfektion?

Salubrin handdesinfektion är speciellt utformad för att ge ett effektivt skydd mot förkylning och andra smittsamma sjukdomar. Här är några anledningar till varför du bör välja Salubrin: 1. Svensktillverkad: Salubrin handdesinfektion tillverkas i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet. 2. Effektiv formula: Salubrin innehåller en kraftfull formula som effektivt tar bort skadliga bakterier och virus från dina händer. 3. Snabbverkande: Salubrin absorberas snabbt av huden och ger omedelbar skyddseffekt. 4. Skonsam mot huden: Trots sin kraftfulla formula är Salubrin handdesinfektion skonsam mot huden och torkar inte ut den. 5. Praktisk förpackning: Salubrin handdesinfektion levereras i en praktisk 250 ml-flaska, vilket gör det enkelt att använda och ta med sig överallt.

Hur används Salubrin handdesinfektion?

Användningen av Salubrin handdesinfektion är enkel och bekväm. Följ dessa steg för att få bästa resultat: 1. Ta en liten mängd Salubrin handdesinfektion i handflatan. 2. Gnugga händerna tills produkten har absorberats helt. Se till att täcka alla ytor, inklusive fingrar, tummar och handleder. 3. Fortsätt gnugga händerna i minst 30 sekunder för att säkerställa att alla skadliga bakterier och virus elimineras. 4. Låt händerna lufttorka eller använd en ren handduk. 5. Upprepa processen vid behov, särskilt efter att ha varit i kontakt med smittade ytor eller personer.

Var kan jag köpa Salubrin handdesinfektion?

Salubrin handdesinfektion kan köpas på olika apotek och onlinebutiker. Se till att välja en pålitlig återförsäljare för att säkerställa att du får en äkta produkt av hög kvalitet. Slutord: Salubrin handdesinfektion är det perfekta valet för att hålla händerna rena och skydda dig mot förkylning och andra smittsamma sjukdomar. Med sin effektiva formula och svenska tillverkning kan du lita på Salubrin för att ge dig den bästa möjliga skyddsnivån. Investera i Salubrin handdesinfektion idag och ta ett steg mot en hälsosammare och mer hygienisk livsstil.

Ytterligare information

Varumärke

Salubrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Salubrin Svensktillverkad Handdesinfektion 250 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram