Rea!

SB12 Munskölj mild 50 ml

  • Effektiv mot dålig andedräkt
  • Mild munskölj
  • Volym: 50 ml

SB12 munskölj är en mild och effektiv lösning för att bekämpa dålig andedräkt. Med en volym på 50 ml är den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. SB12 munskölj är speciellt framtagen för att neutralisera illaluktande ämnen i munnen och ger en fräsch andedräkt. Använd den dagligen för att upprätthålla en god munhygien och känna dig självsäker i alla sociala sammanhang.

31.00kr

  • ✅ Effektiv mot dålig andedräkt och plackbildning.

  • ✅ Mild och skonsam munskölj för daglig användning.

  • ✅ Innehåller fluor för att stärka emaljen och förebygga karies.

  • ✅ Ger långvarig fräsch andedräkt utan att torka ut munnen.

  • ✅ Praktiskt format som är lätt att ta med sig överallt.

Beskrivning

SB12 Munskölj Mild - För fräsch andedräkt och god munhälsa

SB12 Munskölj Mild är en effektiv lösning för att bekämpa dålig andedräkt och främja en god munhälsa. Med sin milda formula och skonsamma effekt är denna munskölj perfekt för daglig användning.

Förebygg dålig andedräkt

Dålig andedräkt kan vara både pinsamt och obehagligt. SB12 Munskölj Mild är speciellt utformad för att neutralisera de illaluktande ämnena som orsakar dålig andedräkt. Genom att använda denna munskölj regelbundet kan du förebygga dålig andedräkt och känna dig säker i sociala situationer.

Främjar en frisk munhälsa

Utöver att bekämpa dålig andedräkt hjälper SB12 Munskölj Mild även till att främja en frisk munhälsa. Den minskar plackbildning och motverkar tandköttsproblem, vilket bidrar till att hålla tänderna och tandköttet i gott skick. Genom att inkludera denna munskölj i din dagliga munvårdsrutin kan du uppnå en optimal munhälsa.

Mild och skonsam formula

SB12 Munskölj Mild har en mild och skonsam formula som passar även för personer med känslig munhåla. Den är fri från alkohol och har en behaglig smak som inte irriterar. Du kan använda denna munskölj dagligen utan att oroa dig för obehag eller irritation.

Användning

För att använda SB12 Munskölj Mild, skölj munnen med 10 ml av produkten i 30 sekunder efter tandborstning och sköljning. Undvik att svälja vätskan och använd inte vatten efter sköljningen för att uppnå bästa resultat. För optimal effekt rekommenderas att använda munsköljen morgon och kväll.

Sammanfattning

SB12 Munskölj Mild är en effektiv lösning för att bekämpa dålig andedräkt och främja en god munhälsa. Med sin milda och skonsamma formula är den perfekt för daglig användning. Genom att inkludera denna munskölj i din munvårdsrutin kan du förebygga dålig andedräkt och uppnå en optimal munhälsa. Beställ SB12 Munskölj Mild idag för en fräsch andedräkt och en hälsosam mun!

Ytterligare information

Varumärke

SB12

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SB12 Munskölj mild 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram