Sensodyne Extra Fresh Gel 75 ml

  • Kariesförebyggande
  • Sensodyne Extra Fresh Gel
  • 75 ml

Sensodyne Extra Fresh Gel är en kariesförebyggande tandkräm som kommer i en praktisk förpackning på 75 ml. Denna tandkräm är speciellt utformad för personer med känsliga tänder och ger en extra fräsch känsla i munnen. Med sin unika formula hjälper den till att stärka och skydda emaljen samtidigt som den minskar risken för karies. Sensodyne Extra Fresh Gel är ett utmärkt val för att upprätthålla en god munhygien och för att förebygga tandproblem.

30.00kr

  • ✅ Sensodyne Extra Fresh Gel 75 ml

  • ✅ Kariesförebyggande tandkräm för känsliga tänder och tandkött

  • ✅ Ger långvarig fräsch andedräkt och skydd mot karies

  • ✅ Innehåller fluor för att stärka emaljen och förebygga hål

  • ✅ Gelkonsistens som enkelt når svåråtkomliga områden i munnen

Beskrivning

Sensodyne Extra Fresh Gel - För kariesförebyggande munvård

Sensodyne Extra Fresh Gel är en tandkräm som är speciellt utformad för att förebygga karies och ge dig en fräsch andedräkt. Med dess unika formula och effektiva ingredienser är denna tandkräm ett utmärkt val för personer med känsliga tänder och tandkött.

Förebyggande av karies

En av de viktigaste egenskaperna hos Sensodyne Extra Fresh Gel är dess förmåga att förebygga karies. Tandkrämen innehåller fluor, vilket är känt för att stärka tandemaljen och skydda tänderna mot kariesangrepp. Genom att använda Sensodyne Extra Fresh Gel regelbundet kan du minska risken för hål i tänderna och bibehålla en god munhälsa.

Känslighet och smärtlindring

För personer med känsliga tänder och tandkött kan Sensodyne Extra Fresh Gel vara en räddning. Tandkrämen är speciellt utformad för att lindra och minska tandkänslighet. Dess milda formula hjälper till att skydda tandnerven och minska obehag vid varma, kalla eller söta drycker och livsmedel. Genom att använda Sensodyne Extra Fresh Gel kan du njuta av dina favoritmat och drycker utan att uppleva obehag.

Fräsch andedräkt

Sensodyne Extra Fresh Gel ger inte bara en effektiv kariesförebyggande och smärtlindrande effekt, den ger också en långvarig fräsch andedräkt. Tandkrämen innehåller aktiva ingredienser som bekämpar dålig andedräkt och ger dig en ren och fräsch känsla i munnen hela dagen.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Sensodyne Extra Fresh Gel två gånger om dagen, morgon och kväll. Borsta tänderna noggrant i minst två minuter för att säkerställa att alla ytor rengörs ordentligt. Undvik att svälja tandkrämen och skölj munnen noggrant efter borstning. Sensodyne Extra Fresh Gel är en produkt som kan användas av hela familjen för att upprätthålla en god munhälsa och förebygga karies. Med dess kariesförebyggande egenskaper, smärtlindring för känsliga tänder och tandkött, samt fräscha andedräkt, är Sensodyne Extra Fresh Gel ett utmärkt val för alla som vill ha en komplett munvårdsprodukt.

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Extra Fresh Gel 75 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram