Skip Q10 50mg - 60 tabletter

  • Energihöjande
  • Kosttillskott
  • Skip Q10 50mg

Skip Q10 50mg är ett energihöjande kosttillskott som kan hjälpa till att öka energinivåerna i kroppen. Med en dos av 50mg per tablett kan detta tillskott ge en extra boost av energi när det behövs som mest. Perfekt för de som känner sig trötta eller utmattade och behöver en naturlig och effektiv lösning. Med 60 tabletter i varje förpackning kan du vara säker på att ha tillräckligt med energi för att klara av din dagliga rutin. Prova Skip Q10 50mg idag och upplev skillnaden i din energinivå!

109.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för ökad energi och vitalitet

  • ✅ Innehåller 50 mg av den viktiga antioxidanten Q10

  • ✅ Bidrar till att förbättra kroppens energiproduktion

  • ✅ Kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning

  • ✅ Lätt att svälja tabletter med 60 stycken per förpackning

Beskrivning

Q10 från Skip är ett svensktillverkat tillskott av hög kvalitet. Tabletterna är små och enkla att svälja.Q10 ett fettlösligt ämne som är lätt för kroppen att ta upp. Det är vanligt att produktionen av Q10 avtar i kroppen med stigande ålder samt vid stress, hård träning eller liknande. Vid brist på Q10 kan en känsla av trötthet och orkeslöshet infinna sig. Q10 är en substans som är vitaminliknande utan att vara en vitamin och som finns naturligt i våra celler. Det är ett ämne som kroppen själv kan bilda och som främst produceras i levern.Fria radikaler kan frisättas i kroppen när vi utsätter oss för mycket stress, som sjukdom eller hårt arbete under en lång period. För att motverka detta har antioxidanter en viktig roll.

Ytterligare information

Varumärke

Skip

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skip Q10 50mg - 60 tabletter”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram