Rea!

Sorbact Gel Dressing 3 x 15 cm 10 st

  • Sorbact Gel Dressing
  • Sårbehandling
  • Antibakteriell effekt

Sorbact Gel Dressing är en sårbehandlingsprodukt som har en antibakteriell effekt. Den är utformad för att hjälpa till att rengöra och skydda sår mot infektioner. Gel Dressingen är tillverkad av ett unikt material som binder och tar bort bakterier från såret, vilket minskar risken för infektion och främjar läkning. Med Sorbact Gel Dressing kan du vara säker på att ditt sår får den vård det behöver för att läka snabbt och effektivt.

583.00kr

  • ✅ Sorbact Gel Dressing är en förbandsgel för sårbehandling.

  • ✅ Gel Dressing är 3 x 15 cm och kommer i en förpackning med 10 stycken.

  • ✅ Produkten är effektiv mot bakterier och minskar risken för infektion.

  • ✅ Sorbact Gel Dressing är skonsam mot huden och smärtfri att använda.

  • ✅ Förbandsgelen är lämplig för både akuta och kroniska sår.

Beskrivning

Sorbact Gel Dressing - Förband för effektiv sårläkning

Sorbact Gel Dressing är ett innovativt förband som främjar snabb och effektiv läkning av sår. Med dess unika egenskaper och höga kvalitet har det blivit ett populärt val bland både vårdpersonal och patienter. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Sorbact Gel Dressing och hur det kan hjälpa till att påskynda läkningsprocessen.

Effektiv sårläkning med Sorbact Gel Dressing

Sorbact Gel Dressing är tillverkat av en speciell gel som innehåller Sorbact-teknologi. Denna teknologi bygger på en unik mekanism som binder och avlägsnar bakterier från såret. Genom att ta bort bakterierna skapas en optimal miljö för sårläkning och minskar risken för infektion.

Fördelar med Sorbact Gel Dressing

- Bakterieavlägsnande: Sorbact Gel Dressing binder och avlägsnar effektivt bakterier från såret, vilket minskar risken för infektion och främjar snabbare läkning. - Skyddande: Förbandet fungerar som en barriär mot yttre påverkan och skyddar såret från smuts och föroreningar. - Smärtlindring: Sorbact Gel Dressing har en mjuk och skonsam yta som minskar smärta och obehag vid förbandsbyte. - Långvarig effekt: Förbandet behåller sin bakterieavlägsnande effekt även efter flera dagar, vilket minskar behovet av frekventa förbandsbyten.

Användning av Sorbact Gel Dressing

Sorbact Gel Dressing är enkelt att använda och kan appliceras på olika typer av sår, inklusive skärsår, brännskador och trycksår. För att använda förbandet, följ dessa steg: 1. Rengör såret noggrant med vatten eller en mild sårlösning. 2. Torka försiktigt av såret med en steril kompress. 3. Applicera Sorbact Gel Dressing direkt på såret och se till att täcka hela sårytan. 4. Fäst förbandet med hjälp av ett lämpligt fixeringsmaterial. 5. Byt förbandet enligt behov eller enligt rekommendation från vårdpersonal.

Varför välja Sorbact Gel Dressing?

Sorbact Gel Dressing är ett utmärkt val för de som söker ett effektivt och pålitligt förband för sårläkning. Dess unika Sorbact-teknologi ger en överlägsen bakterieavlägsnande effekt och främjar snabbare läkning. Genom att använda Sorbact Gel Dressing kan du vara säker på att ditt sår får den bästa möjliga vård och skydd. Sammanfattningsvis är Sorbact Gel Dressing ett högkvalitativt förband som främjar effektiv sårläkning. Med dess bakterieavlägsnande egenskaper och skyddande funktion är det ett utmärkt val för alla typer av sår. Prova Sorbact Gel Dressing och upplev skillnaden i läkningsprocessen.

Ytterligare information

Varumärke

Sorbact

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sorbact Gel Dressing 3 x 15 cm 10 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram