Sorbothane Hälinlägg 39-42 Medium

  • Hälinlägg
  • Sorbothane
  • Storlek 39-42

Sorbothane hälinlägg i storlek 39-42 är en populär produkt för att ge extra komfort och stöd till fötterna. Dessa hälinlägg är tillverkade av Sorbothane-material, vilket är känt för sin förmåga att absorbera stötar och minska belastningen på fötterna. De är utformade för att passa skor i storlek 39-42 och kan enkelt placeras i skorna för att ge omedelbar lindring och avlastning. Med Sorbothane hälinlägg kan du njuta av en bekvämare gångupplevelse och minska risken för smärta och skador på fötterna.

118.00kr

  • ✅ Ger effektiv stötdämpning för ökad komfort

  • ✅ Passar skostorlek 39-42 och har mediumhårdhet

  • ✅ Tillverkad av Sorbothane-material för optimal stötdämpning

  • ✅ Minskar belastning på fötter, knän och leder

  • ✅ Ger extra stöd och stabilitet vid fysisk aktivitet

Beskrivning

Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium - Förbättra komforten och minska belastningen på fötterna

Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium är en högkvalitativ produkt som är utformad för att förbättra komforten och minska belastningen på fötterna. Dessa halinlägg är speciellt utformade för personer med skostorlek 39-42 och har en medium dämpningsnivå.

Förbättrad komfort och stötdämpning

Med Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium kan du förbättra komforten i dina skor och minska belastningen på fötterna. Halinläggen är tillverkade av Sorbothane-material, som är känt för sin överlägsna stötdämpning och energiabsorption. Detta hjälper till att minska påfrestningen på fötterna och lederna, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av fotproblem eller som står eller går mycket under dagen.

Passar perfekt i skor med skostorlek 39-42

Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium är utformade för att passa perfekt i skor med skostorlek 39-42. De är lätta att placera i skorna och ger en bekväm passform utan att ta upp för mycket utrymme. Halinläggen kan användas i olika typer av skor, inklusive sportskor, vardagsskor och arbetskläder.

Fördelar med Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium

- Förbättrar komforten i skorna - Minskar belastningen på fötterna och lederna - Tillverkade av Sorbothane-material för överlägsen stötdämpning - Passar perfekt i skor med skostorlek 39-42 - Kan användas i olika typer av skor

Sammanfattning

Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium är en högkvalitativ produkt som kan förbättra komforten och minska belastningen på fötterna. Med sin överlägsna stötdämpning och energiabsorption är dessa halinlägg perfekta för personer med fotproblem eller de som står eller går mycket under dagen. De passar perfekt i skor med skostorlek 39-42 och kan användas i olika typer av skor. Investera i Sorbothane Halinlägg 39-42 Medium för att ge dina fötter den komfort de förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Sorbothane

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sorbothane Hälinlägg 39-42 Medium”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram