Rea!

Springyard Backgrip M

  • Halkskydd
  • Enkelt att använda
  • Passar alla skor

Springyard Backgrip är ett halkskydd som är enkelt att använda och passar alla skor. Med detta halkskydd kan du känna dig säker och trygg när du går ut på hala och isiga underlag. Det är tillverkat av högkvalitativt material som ger bra grepp och minskar risken för att halka. Springyard Backgrip är ett perfekt hjälpmedel för att undvika olyckor och skador under vintern.

127.00kr

  • ✅ Springyard Backgrip-M är en säkerhetsprodukt för vinterpromenader.

  • ✅ Tillverkad av slitstarkt material för ökad hållbarhet.

  • ✅ Enkel att fästa på skorna för att förhindra halkolyckor.

  • ✅ Passar de flesta skostorlekar och kan justeras efter behov.

  • ✅ Ger extra grepp och stabilitet på isiga och snöiga ytor.

Beskrivning

Springyard Backgrip M - Säkerhet för vinterns utomhusaktiviteter

Springyard Backgrip M är en innovativ produkt som är utformad för att ge extra säkerhet under vinterns utomhusaktiviteter. Med dess unika design och högkvalitativa material är detta ett oumbärligt hjälpmedel för att undvika halkolyckor och skador.

Säkerhet i fokus

Springyard Backgrip M är speciellt utvecklad för att ge optimalt grepp på isiga och snöiga ytor. Den är tillverkad av slitstarkt gummi och har en unik mönsterdesign som ger överlägsen friktion och stabilitet. Med dessa egenskaper kan du känna dig trygg och säker när du går, springer eller utför andra aktiviteter utomhus under vintern.

Enkel att använda

Springyard Backgrip M är enkel att använda och passar de flesta skor och stövlar. Den är utrustad med en justerbar rem som säkerställer att den sitter på plats ordentligt. Du behöver inte längre oroa dig för att halka och riskera skador när du är ute och rör dig på isiga underlag.

Perfekt för alla utomhusaktiviteter

Oavsett om du är en entusiastisk vandrare, löpare eller bara behöver ta dig säkert fram till jobbet på vintern, är Springyard Backgrip M den perfekta produkten för dig. Den är lätt att bära med sig och tar minimalt med plats i väskan eller fickan. Du kan enkelt ta på och av den efter behov och den kommer inte att begränsa din rörelsefrihet.

Sammanfattning

Springyard Backgrip M är en pålitlig och effektiv produkt som ger extra säkerhet under vinterns utomhusaktiviteter. Med dess högkvalitativa material och unika design kan du undvika halkolyckor och skador. Den är enkel att använda och passar de flesta skor och stövlar. Oavsett om du är en vandrare, löpare eller bara behöver ta dig säkert fram på vintern, är Springyard Backgrip M den perfekta lösningen för dig.

För att köpa Springyard Backgrip M och uppleva dess fördelar, besök Apohem.se idag!

Ytterligare information

Varumärke

Springyard

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Springyard Backgrip M”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram