Rea!

Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy 100 sugtabletter

  • Naturlig C-vitamin
  • 500 mg per sugtablett
  • Peach Candy smak

Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy är ett kosttillskott som innehåller naturlig C-vitamin. Varje sugtablett innehåller 500 mg C-vitamin, vilket bidrar till att stärka immunförsvaret och skydda kroppen mot fria radikaler. Dessutom har sugtabletterna en härlig Peach Candy smak, vilket gör dem till en trevlig och enkel lösning för att få i sig dagligt rekommenderat intag av C-vitamin. Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy är ett populärt val för dem som vill boosta sin hälsa på ett gott och smidigt sätt.

76.00kr

  • ✅ Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy

    är en produkt som innehåller C-vitamin.
  • ✅ Produkten kommer i form av 100 sugtabletter.

  • ✅ Varje sugtablett innehåller 500 mg C-vitamin.

  • ✅ Sugtabletterna har en smak av persikogodis.

  • ✅ Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy är ett kosttillskott.

Beskrivning

Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy - 100 sugtabletter

Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy är ett kosttillskott som erbjuder en läcker och hälsosam dos av C-vitamin i form av sugtabletter. Denna produkt är perfekt för dig som vill stärka ditt immunsystem och främja din allmänna hälsa.

Varför välja Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy?

C-vitamin är en viktig antioxidant som hjälper till att skydda kroppen mot skadliga fria radikaler. Det är även känt för sin förmåga att stärka immunsystemet och främja kollagenproduktionen, vilket är avgörande för en frisk hud, hår och naglar. Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy erbjuder en bekväm och läcker lösning för att få i sig tillräckligt med C-vitamin varje dag. Sugtabletterna är lätta att tugga och har en härlig persikosmak som gör dem till en fröjd att konsumera.

Fördelar med Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy

- En dos av 500mg C-vitamin per sugtablett, vilket motsvarar den rekommenderade dagliga dosen för vuxna. - Läcker persikosmak som gör intaget av C-vitamin till en njutning. - Lätta att tugga och smälta i munnen, vilket gör dem idealiska för personer som har svårt att svälja tabletter. - Tillverkade av högkvalitativa ingredienser för att säkerställa effektivitet och renhet. - Passar både vegetarianer och veganer.

Hur man använder Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy

Ta en sugtablett dagligen, helst i samband med en måltid. Tugga tabletten noggrant innan du sväljer den. Kom ihåg att kosttillskott inte ersätter en varierad och balanserad kost, men kan vara ett värdefullt komplement för att säkerställa att du får i dig tillräckligt med C-vitamin.

Slutsats

Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy är det perfekta kosttillskottet för dig som vill stärka ditt immunsystem och främja din allmänna hälsa. Med en läcker persikosmak och en bekväm sugtablettform är det enkelt och njutbart att få i sig den rekommenderade dosen av C-vitamin varje dag. Ge din kropp det stöd den behöver med Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy!

Ytterligare information

Varumärke

Swedish Supplements

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Swedish Supplements Vitamin C 500mg Peach Candy 100 sugtabletter”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram