Rea!

Tash. sisterhood Prep BHA Cleanser 125 ml

  • Aknebehandling
  • BHA-rengöring
  • 125 ml

Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser är en effektiv aknebehandling som hjälper till att rengöra och behandla huden. Med sin BHA-formula tar den bort överflödig olja och orenheter som kan orsaka akne. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 125 ml, vilket gör den lätt att använda och ta med sig. Med Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser kan du få en ren och fräsch hud utan akne.

236.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för aknebenägen hud

  • ✅ Innehåller BHA-syra för att bekämpa orenheter och pormaskar

  • ✅ Milt exfolierande för en jämnare och klarare hud

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen

  • ✅ Berikad med naturliga ingredienser för skonsam vård

Beskrivning

Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser - Effektiv ansiktsrengöring för aknebenägen hud

Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser är en fantastisk produkt för dig som lider av akne och vill ha en effektiv ansiktsrengöring. Denna rengöringsgel är speciellt framtagen för att bekämpa akne och rengöra huden på djupet.

Fördelarna med Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser

Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser innehåller salicylsyra, vilket är en välkänd ingrediens för att behandla och förebygga akne. Salicylsyra hjälper till att lösa upp överflödigt talg och döda hudceller som kan täppa till porerna och orsaka finnar och pormaskar. Denna rengöringsgel är också mild och skonsam mot huden, vilket är viktigt för att undvika irritation och uttorkning. Den passar perfekt för daglig användning och kan hjälpa till att förbättra hudens textur och lyster.

Hur man använder Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser

För att använda Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser, fukta ansiktet med vatten och applicera sedan en liten mängd rengöringsgel på fingertopparna. Massera försiktigt in produkten i huden med cirkulära rörelser och undvik ögonområdet. Skölj sedan av med ljummet vatten och klappa huden torr med en handduk. För bästa resultat rekommenderas att använda Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin. Komplettera gärna med en fuktighetskräm anpassad för aknebenägen hud för att återfukta och skydda huden.

Varför välja Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser för din aknebenägna hud. Här är några av fördelarna: 1. Effektiv bekämpning av akne: Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser innehåller salicylsyra som hjälper till att behandla och förebygga akne. 2. Djuprengöring: Denna rengöringsgel rengör huden på djupet och tar bort överflödigt talg och smuts som kan täppa till porerna. 3. Mild och skonsam: Produkten är mild och skonsam mot huden, vilket minskar risken för irritation och uttorkning. 4. Passar för daglig användning: Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser kan användas dagligen för att uppnå bästa resultat. 5. Förbättrar hudens textur och lyster: Genom att använda denna rengöringsgel regelbundet kan du förbättra hudens textur och få en fräsch och strålande hud. Sammanfattningsvis är Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser en effektiv ansiktsrengöring för dig som vill bekämpa akne och få en ren och fräsch hud. Med dess salicylsyra och milda formula är den perfekt för daglig användning. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Tash. Sisterhood Prep BHA Cleanser!

Ytterligare information

Varumärke

Tash. sisterhood

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tash. sisterhood Prep BHA Cleanser 125 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram