Rea!

TENA Barriärkräm oparfymerad 150 ml

  • Tena Barriärkräm
  • Oparymerad
  • 150 ml

Tena Barriärkräm är en oparfymerad produkt som kommer i en förpackning på 150 ml. Denna kräm är speciellt utformad för att hjälpa till att skydda och vårda huden vid inkontinensproblem. Den bildar en skyddande barriär som hjälper till att förhindra irritation och utslag. Tena Barriärkräm är skonsam mot huden och kan användas dagligen för att upprätthålla hudens hälsa och komfort.

36.00kr

  • ✅ Tena Barriärkräm är oparfymerad för känslig hud.

  • ✅ Produkten är utformad för att skydda mot inkontinens.

  • ✅ Tena Barriärkräm kommer i en praktisk 150 ml-förpackning.

  • ✅ Krämen hjälper till att förebygga hudirritation och utslag.

  • ✅ Passar perfekt för daglig användning och skydd.

Beskrivning

Tena Barriärkräm - För effektiv skydd mot underlivsbesvär

Tena Barriärkräm är en oparfymerad produkt som är speciellt utformad för att ge ett effektivt skydd mot underlivsbesvär, såsom inkontinens. Med sin unika sammansättning och egenskaper är denna produkt ett utmärkt val för att lindra och förebygga obehagliga besvär.

Effektivt skydd mot inkontinens

Tena Barriärkräm är utvecklad för att ge ett effektivt skydd mot inkontinensrelaterade problem. Den hjälper till att skapa en skyddande barriär på huden, vilket minskar risken för irritation och obehag. Genom att använda denna kräm regelbundet kan du förebygga och lindra besvär som kan uppstå vid inkontinens.

Oparfymerad och skonsam för huden

En av fördelarna med Tena Barriärkräm är att den är oparfymerad. Detta gör den skonsam för känslig hud och minskar risken för allergiska reaktioner. Krämen är dermatologiskt testad och kan användas av personer med känslig hud utan att orsaka irritation.

Användarvänlig och lätt att applicera

Tena Barriärkräm är enkel att använda och applicera. Den kommer i en praktisk förpackning som gör det lätt att dosera rätt mängd kräm. Applicera krämen på ren och torr hud och massera försiktigt in den tills den absorberas. Krämen bildar en skyddande barriär som hjälper till att förhindra fukt och irritation.

Sammanfattning

Tena Barriärkräm är en oparfymerad produkt som ger ett effektivt skydd mot underlivsbesvär, särskilt vid inkontinens. Den skapar en skyddande barriär på huden och minskar risken för irritation och obehag. Krämen är skonsam för känslig hud och enkel att applicera. Med Tena Barriärkräm kan du förebygga och lindra besvär för en bekvämare vardag.

Ytterligare information

Varumärke

TENA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TENA Barriärkräm oparfymerad 150 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram