Rea!

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics 50 kapslar

  • Probiotika
  • Känslig mage
  • Terranova Probiotic Complex

Terranova Probiotic Complex är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten innehåller probiotika, vilket är goda bakterier som kan hjälpa till att balansera tarmfloran och främja en hälsosam matsmältning. Med hjälp av prebiotika, som fungerar som näring för probiotika, kan detta kosttillskott bidra till att stärka immunförsvaret och förbättra maghälsan. Terranova Probiotic Complex kommer i form av kapslar och är enkelt att ta som en del av din dagliga rutin.

181.00kr

  • ✅ Innehåller probiotika och prebiotika för en balanserad mage.

  • ✅ Innehåller 50 kapslar för långvarig användning.

  • ✅ Tillverkad av Terranova, ett pålitligt varumärke inom kosttillskott.

  • ✅ Bidrar till att förbättra matsmältningen och näringsupptaget.

  • ✅ Passar för personer med känslig mage eller magproblem.

Beskrivning

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics - För en balanserad och frisk mage

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam och balanserad mage. Med en unik kombination av probiotika och prebiotika hjälper detta tillskott till att stödja en sund tarmflora och förbättra matsmältningen.

Probiotika för en sund tarmflora

Probiotika är goda bakterier som finns naturligt i vår tarmflora. Dessa bakterier spelar en viktig roll för att upprätthålla en balanserad mage och främja en stark immunförsvar. Terranova Probiotic Complex innehåller en mix av olika probiotikastammar, inklusive Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis, som är kända för sina gynnsamma effekter på maghälsan.

Prebiotika för att stödja probiotika

För att hjälpa probiotika att överleva och trivas i tarmen, innehåller Terranova Probiotic Complex även prebiotika. Prebiotika är icke-fordigestiva fibrer som fungerar som näring för probiotika. Genom att tillhandahålla en gynnsam miljö för probiotika att växa och föröka sig, hjälper prebiotika till att förbättra effektiviteten av probiotika och stärka tarmfloran.

Fördelar med Terranova Probiotic Complex with Prebiotics

- Främjar en sund tarmflora och matsmältning - Stödjer ett starkt immunförsvar - Förbättrar näringsupptaget - Minskar risken för magbesvär som gasbildning och uppblåsthet - Kan hjälpa till att lindra symtom vid känslig mage

Användning och dosering

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics finns i form av kapslar. Rekommenderad dosering är att ta en kapsel dagligen med mat. För bästa resultat bör tillskottet tas regelbundet under en längre period.

Sammanfattning

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics är ett kosttillskott som främjar en balanserad och frisk mage. Med sin unika kombination av probiotika och prebiotika hjälper det till att stödja en sund tarmflora och förbättra matsmältningen. Genom att regelbundet ta detta tillskott kan du uppnå en bättre maghälsa och minska risken för magbesvär. Prova Terranova Probiotic Complex with Prebiotics och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Terranova

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Terranova Probiotic Complex with Prebiotics 50 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram