Rea!

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver & Sandalwood Shave Soaps & Bowl Set 100 g

  • Vetiver
  • Sandalwood
  • Raklödder

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set är en populär produkt för män som vill ha en lyxig rakupplevelse. Med doftnoter av vetiver och sandelträ ger detta raklödder en maskulin och förförisk doft. Produkten kommer i en praktisk skål och innehåller 100 g raklödder. Detta set är perfekt för män som vill vårda sin hud samtidigt som de får en nära och bekväm rakning. Med The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set kan du njuta av en professionell rakupplevelse i hemmet.

174.00kr

  • ✅ The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g

  • ✅ Ett set med raklödder och rakskål

  • ✅ Innehåller doftnoter av vetiver och sandelträ

  • ✅ Tillverkad av The Scottish Fine Soaps Company

  • ✅ Vikt: 100 g

Beskrivning

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g

Letar du efter en högkvalitativ rakningssåpa som ger en lyxig och behaglig rakupplevelse? Då är The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g det perfekta valet för dig. Denna produkt är speciellt utformad för män och erbjuder en fantastisk doft och en skonsam rakning.

Lyxig rakningssåpa med en underbar doft

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g är berikad med en förtrollande doft av vetiver och sandelträ. Denna kombination av aromatiska noter ger en maskulin och sofistikerad doft som varar länge. Varje rakning blir en njutning för dina sinnen.

Skonsam och effektiv rakning

Denna rakningssåpa är speciellt formulerad för att ge en skonsam och effektiv rakning. Dess rika och krämiga konsistens skapar ett mjukt och skyddande skum som hjälper till att minska risken för hudirritation och skärsår. Du kan njuta av en nära och bekväm rakning utan obehag.

Praktiskt set med en hållbar skål

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g levereras med en elegant och hållbar skål. Denna skål är perfekt för att förvara och skydda din rakningssåpa. Den är också lätt att rengöra och kan användas om och om igen. Du behöver inte oroa dig för att din rakningssåpa ska torka ut eller bli skadad.

Sammanfattning

The Scottish Fine Soaps Company Vetiver Sandalwood Shave Soaps Bowl Set 100 g är den ultimata produkten för män som vill ha en lyxig och behaglig rakupplevelse. Med sin förtrollande doft av vetiver och sandelträ, skonsamma och effektiva egenskaper samt den praktiska och hållbara skålen, kommer denna rakningssåpa att bli en favorit i din dagliga skönhetsrutin. Ge dig själv den bästa möjliga rakningen med denna fantastiska produkt.

Ytterligare information

Varumärke

The Scottish Fine Soaps Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Scottish Fine Soaps Company Vetiver & Sandalwood Shave Soaps & Bowl Set 100 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram