Rea!

Thuasne Sport Ryggstöd S 1 st

  • Thuasne Sport
  • Ryggstöd
  • Sportskador

Thuasne Sport Ryggstöd är en effektiv lösning för att förebygga och behandla sportskador relaterade till ryggen. Det är tillverkat av högkvalitativa material och erbjuder optimalt stöd och komfort under träning och fysisk aktivitet. Ryggstödet är utformat för att stabilisera och avlasta ryggraden, vilket minskar risken för skador och främjar snabbare återhämtning. Det är enkelt att justera och passar perfekt för både män och kvinnor. Med Thuasne Sport Ryggstöd kan du fortsätta att träna och vara aktiv utan att behöva oroa dig för ryggrelaterade problem.

229.00kr

  • ✅ Stabiliserar och avlastar ryggen vid träning och idrott

  • ✅ Justerbar och bekväm passform för optimalt stöd

  • ✅ Tillverkad av högkvalitativt material för långvarig användning

  • ✅ Ger kompression och värme för att främja läkning

  • ✅ Passar både för förebyggande och rehabilitering av ryggskador

Beskrivning

Thuasne Sport Ryggstöd S - Stöd för en aktiv livsstil

Thuasne Sport Ryggstöd S är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge stöd och lindring vid ryggproblem och sportskador. Detta ryggstöd är perfekt för dig som vill fortsätta vara aktiv och samtidigt skydda din rygg.

Optimalt stöd och komfort

Thuasne Sport Ryggstöd S är tillverkat av högkvalitativa material som ger optimalt stöd och komfort. Det är utformat för att passa perfekt runt din rygg och ger stabilitet och avlastning för dina muskler och leder. Det justerbara spännet gör det möjligt att anpassa stödet efter din individuella storlek och behov.

Effektiv lindring vid ryggproblem och sportskador

Thuasne Sport Ryggstöd S är utformat för att ge effektiv lindring vid ryggproblem och sportskador. Det ger kompression och stöd för att minska smärta och inflammation. Stödet hjälper till att stabilisera ryggraden och förhindrar överdriven rörelse som kan förvärra skador.

Perfekt för träning och vardagsaktiviteter

Thuasne Sport Ryggstöd S är perfekt för både träning och vardagsaktiviteter. Det ger extra stöd och stabilitet under fysisk aktivitet, vilket minskar risken för nya skador och främjar snabbare återhämtning. Du kan använda ryggstödet under löpning, styrketräning, cykling eller andra aktiviteter där ryggen belastas.

Enkel att använda och bära

Thuasne Sport Ryggstöd S är enkel att använda och bära. Det är tillverkat av lätta material som inte begränsar din rörelsefrihet. Du kan enkelt justera spännet för att få den perfekta passformen och sedan bära stödet under dina kläder utan att det syns. Det är också lätt att rengöra och underhålla för långvarig användning.

Sammanfattning

Thuasne Sport Ryggstöd S är den perfekta produkten för dig som behöver extra stöd och lindring vid ryggproblem och sportskador. Med sin höga kvalitet, optimala stöd och komfort, samt enkel användning och bärande, är detta ryggstöd ett utmärkt val för en aktiv livsstil. Investera i Thuasne Sport Ryggstöd S och fortsätt vara aktiv utan att kompromissa med din ryggs hälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Thuasne Sport

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Thuasne Sport Ryggstöd S 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram