Rea!

Tommee Tippee Closer To Nature Anti-Colic Nappflaska 150 ml

98.00kr

Beskrivning

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska - För en bekväm och kolikfri matning

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska är den perfekta lösningen för föräldrar som vill ge sina barn en bekväm och kolikfri matning. Denna nappflaska är utformad med omsorg och har många fördelar för både barnet och föräldrarna.

Fördelar med Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska

Kolikfri matning

En av de främsta fördelarna med denna nappflaska är dess anti-kolik funktion. Den är utrustad med en unik luftventil som minskar risken för att barnet sväljer luft under matningen. Detta kan bidra till att minska obehag och koliksymptom hos barnet.

Naturlig och bekväm design

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska är utformad för att efterlikna amningens naturliga känsla. Dess mjuka och flexibla silikonnapp ger en bekväm och naturlig känsla för barnet. Detta kan underlätta övergången från amning till flaskmatning.

Enkel rengöring och användning

Nappflaskan är enkel att använda och rengöra. Den har en bred öppning som gör det lätt att fylla på och rengöra flaskan. Dessutom kan den enkelt monteras isär för grundlig rengöring. Detta sparar tid och gör matningen mer bekväm för föräldrarna.

Säker och BPA-fri

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska är tillverkad av högkvalitativa material och är helt fri från BPA (bisfenol A). Detta gör den säker att använda för barnet och ger föräldrarna en trygghet.

Sammanfattning

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Nappflaska är en utmärkt produkt för föräldrar som vill ge sina barn en bekväm och kolikfri matning. Dess anti-kolik funktion, naturliga design, enkel rengöring och säkerhet gör den till ett populärt val bland föräldrar. Investera i denna nappflaska för att ge ditt barn en behaglig och avslappnad matningsupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Tommee Tippee

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tommee Tippee Closer To Nature Anti-Colic Nappflaska 150 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram