Rea!

Twistshake 2x Pacifier 6+m Watermelon Mango

  • Twistshake nappar
  • 2-pack
  • För barn över 6 månader

Twistshake nappar är perfekta för barn över 6 månader. Dessa nappar kommer i ett praktiskt 2-pack och är tillverkade av högkvalitativt material. De är utformade för att vara ergonomiska och skonsamma mot barnets mun. Twistshake nappar finns i olika färger och mönster, och de är även enkla att rengöra. Med Twistshake nappar kan du vara säker på att ditt barn får en bekväm och säker nappupplevelse.

47.00kr

  • ✅ Twistshake 2x napp 6m+ i vattenmelon och mango

  • ✅ Tillverkad av säkert och giftfritt silikonmaterial

  • ✅ Ergonomiskt utformad för att passa barnets mun perfekt

  • ✅ Mjuk och skonsam mot barnets känsliga hud

  • ✅ Färgglad design som tilltalar både barn och föräldrar

Beskrivning

Twistshake 2x Napp 6m - Vattenmelon & Mango

Twistshake 2x Napp 6m är den perfekta lösningen för ditt barns behov av att suga och trösta sig själv. Dessa nappar är speciellt utformade för barn från 6 månader och kommer i en härlig kombination av vattenmelon och mango.

Varför välja Twistshake 2x Napp 6m?

Twistshake 2x Napp 6m är tillverkade med omsorg och med barnets säkerhet i fokus. Napparna är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Detta gör dem säkra att använda för ditt barn. Dessa nappar är utformade för att efterlikna formen och känslan av mammans bröst, vilket ger en naturlig och bekväm upplevelse för barnet. Den ergonomiska designen gör att nappen sitter bekvämt i barnets mun och minskar risken för obehag eller irritation.

Fördelar med Twistshake 2x Napp 6m

- Tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial - Fri från BPA och andra skadliga ämnen - Ergonomisk design för bekväm användning - Efterliknar formen och känslan av mammans bröst - Minskar risken för obehag eller irritation

Hur används Twistshake 2x Napp 6m?

Twistshake 2x Napp 6m är enkel att använda. Innan första användning rekommenderas det att nappen steriliseras genom att koka den i vatten i några minuter. Efter sterilisering kan nappen enkelt placeras i barnets mun. Det är viktigt att regelbundet kontrollera nappens skick och byta ut den vid tecken på slitage eller skador. För att rengöra nappen kan den enkelt tvättas i varmt vatten eller i en steriliseringsmaskin.

Sammanfattning

Twistshake 2x Napp 6m är den perfekta lösningen för ditt barns behov av att suga och trösta sig själv. Dessa nappar är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial och är fria från BPA och andra skadliga ämnen. Med sin ergonomiska design och naturliga form efterliknar de mammans bröst och ger en bekväm upplevelse för barnet. Välj Twistshake 2x Napp 6m för en säker och bekväm nappupplevelse för ditt barn.

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake 2x Pacifier 6+m Watermelon Mango”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram