Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa

  • Twistshake tallrik
  • Pastell
  • Babyrosa

Twistshake tallrik i pastell babyrosa är en praktisk och färgglad tallrik för barn. Den är speciellt designad för att underlätta för barnet att äta själv. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är säkert att använda för barn. Den har en smart twist-funktion som gör det enkelt att ta bort eventuella matrester. Med sin vackra babyrosa färg blir tallriken även en söt och stilren detalj på matbordet. Twistshake tallrik i pastell babyrosa är ett perfekt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och praktisk tallrik att äta från.

99.00kr

  • ✅ Twistshake tallrik i pastell babyrosa

    är en praktisk och färgglad tallrik för barn.
  • ✅ Tillverkad av högkvalitativt och BPA-fritt material för säker användning.

  • ✅ Tallriken har en smart twist-funktion för enkel hantering.

  • ✅ Den är lätt att rengöra och tål maskindisk.

  • ✅ Perfekt för att introducera barn till självständig matning.

Beskrivning

Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa - Perfekt för ditt barns måltider

Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta ditt barns måltider. Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är säkert att använda för barn i alla åldrar.

Funktioner och fördelar

Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa har flera funktioner och fördelar som gör den till ett utmärkt val för ditt barns matupplevelse. Här är några av de viktigaste egenskaperna: 1. Ergonomisk design: Tallriken är utformad med en ergonomisk form som gör det enkelt för ditt barn att hålla och äta från tallriken självständigt. Detta främjar självständighet och utvecklar finmotoriska färdigheter. 2. Djup tallrik: Tallriken har en djup form som hjälper till att förhindra att maten spill över kanten. Detta minskar röran och gör det enklare för ditt barn att äta utan att kladda. 3. Halkfri botten: Tallriken är utrustad med en halkfri botten som håller den på plats på bordet eller brickan. Detta minskar risken för att tallriken ska glida iväg och orsaka olyckor. 4. Lätt att rengöra: Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa är enkel att rengöra och tål maskindisk. Detta sparar tid och gör det bekvämt för föräldrar att hålla tallriken ren och hygienisk.

Varför välja Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa för ditt barn. Här är några av de främsta skälen: 1. Kvalitet och säkerhet: Tallriken är tillverkad av högkvalitativt och säkert material som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Du kan vara trygg med att din bebis äter från en säker tallrik. 2. Praktisk och funktionell: Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa är utformad med praktiska funktioner som underlättar för ditt barn att äta självständigt. Den är också lätt att rengöra och hålla ren. 3. Attraktiv design: Tallriken kommer i en vacker babyrosa färg som är tilltalande för både barn och föräldrar. Den stilrena designen gör den till en snygg och modern tillägg till ditt barns matupplevelse.

Slutsats

Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa är en utmärkt produkt som kommer att göra ditt barns måltider enklare och roligare. Med sin ergonomiska design, djupa tallrik och halkfria botten är den perfekt för att främja självständighet och minimera kladd. Dessutom är tallriken tillverkad av säkert material och är lätt att rengöra. Välj Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa för att ge ditt barn en trevlig och bekväm matupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Tallrik Pastell Babyrosa”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram