Verso Skincare Verso Day Cream SPF 30 50 ml

  • Anti-aging
  • Återfuktande
  • SPF 30

Verso Day Cream är en anti-aging produkt som ger intensiv återfuktning till huden samtidigt som den skyddar mot solens skadliga strålar med SPF 30. Denna dagkräm är perfekt för dig som vill bekämpa ålderstecken samtidigt som du håller huden frisk och skyddad. Med sin unika formula hjälper den till att reducera fina linjer och rynkor samtidigt som den ger en jämnare och mer strålande hudton. Verso Day Cream är en populär produkt som passar alla hudtyper och kan användas dagligen för att uppnå en ungdomlig och fräsch hud.

900.00kr

  • ✅ Ger skydd mot solens skadliga strålar

  • ✅ Innehåller SPF 30 för effektiv solskydd

  • ✅ Återfuktar och ger näring till huden

  • ✅ Passar alla hudtyper

  • ✅ Minskar synliga ålderstecken och ger en jämnare hudton

Beskrivning

Verso Day Cream SPF 30 - En effektiv dagkräm med solskydd

Verso Day Cream SPF 30 är en högkvalitativ dagkräm som erbjuder både fuktgivande egenskaper och ett effektivt solskydd. Denna produkt är perfekt för dig som vill skydda din hud mot solens skadliga strålar samtidigt som du återfuktar och vårdar den.

Fuktgivande och återuppbyggande egenskaper

Verso Day Cream SPF 30 innehåller en unik formula som är utvecklad för att ge din hud optimal fukt och näring. Produkten är berikad med ingredienser som hjälper till att återuppbygga hudens naturliga barriär och förbättra dess elasticitet. Genom att använda denna dagkräm regelbundet kan du uppnå en mjukare och mer strålande hud.

Solskyddsfaktor 30 för effektivt skydd mot solens strålar

En av de viktigaste egenskaperna hos Verso Day Cream SPF 30 är dess solskyddsfaktor. Med en SPF på 30 skyddar denna dagkräm din hud mot både UVA- och UVB-strålar. Detta är avgörande för att förebygga solskador, för tidigt åldrande och risken för hudcancer. Genom att använda denna produkt kan du vara säker på att din hud är väl skyddad under hela dagen.

Användning och fördelar

Verso Day Cream SPF 30 är enkel att använda och passar alla hudtyper. Applicera krämen på rengjord hud varje morgon, efter att du har rengjort och tonat din hud. Massera in krämen i ansiktet och på halsen med lätta cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Fördelarna med att använda Verso Day Cream SPF 30 är många. För det första får du ett effektivt solskydd som hjälper till att förhindra solskador och för tidigt åldrande. För det andra får du en fuktgivande dagkräm som ger din hud den näring den behöver för att vara frisk och strålande. Slutligen är denna produkt dermatologiskt testad och fri från parabener och sulfater, vilket gör den lämplig även för känslig hud.

Sammanfattning

Verso Day Cream SPF 30 är en högkvalitativ dagkräm som erbjuder både fuktgivande egenskaper och ett effektivt solskydd. Med en SPF på 30 skyddar denna produkt din hud mot solens skadliga strålar samtidigt som den återfuktar och vårdar. Använd denna dagkräm regelbundet för att uppnå en mjukare och mer strålande hud. Verso Day Cream SPF 30 passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad samt fri från parabener och sulfater.

Ytterligare information

Varumärke

Verso Skincare

Butik

MEDS

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram