Vetnova Multiva Calming Mellan & Stor Hund 21 kapslar

  • Naturligt tillskott
  • Minskar stress
  • För mellanstor hund

Vetnova Multiva Calming är ett naturligt tillskott som är speciellt utformat för att minska stress hos mellanstora hundar. Med sina 21 kapslar är det enkelt att ge din hund den lugnande effekten den behöver. Produkten är skapad för att främja avslappning och lugn hos hundar som kan vara stressade av olika situationer. Med Vetnova Multiva Calming kan du hjälpa din hund att hantera stress och främja en harmonisk tillvaro.

229.00kr

  • ✅ Lugnande tillskott för mellanstora hundar med 21 kapslar

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att minska stress och oro

  • ✅ Kan hjälpa till att främja avslappning och lugn hos hunden

  • ✅ Utvecklat av veterinärer för att stödja hundens välbefinnande

  • ✅ Enkel att administrera genom att blanda kapslarna i hundens mat

Beskrivning

VetNova Multiva Calming - För en lugnare hund

VetNova Multiva Calming är ett kosttillskott speciellt utformat för att hjälpa till att lugna och balansera hundar i stressiga situationer. Med en unik sammansättning av naturliga ingredienser är detta tillskottet perfekt för hundar som lider av ångest, rädsla eller nervositet.

Effektiva ingredienser för lugn och avslappning

VetNova Multiva Calming innehåller en kombination av välkända och effektiva ingredienser som främjar avslappning hos hundar. En av dessa ingredienser är L-teanin, som är känt för sina lugnande egenskaper. L-teanin hjälper till att minska stress och ångest hos hundar utan att orsaka dåsighet eller trötthet. En annan viktig ingrediens i VetNova Multiva Calming är tryptofan, en aminosyra som är nödvändig för produktionen av serotonin, ett ämne som hjälper till att reglera humör och känslor. Genom att öka nivåerna av serotonin kan tryptofan bidra till att skapa en känsla av lugn och välbefinnande hos hunden.

Fördelar med VetNova Multiva Calming

- Minskar ångest och rädsla hos hundar - Främjar avslappning utan att orsaka dåsighet - Hjälper till att balansera humör och känslor - Kan användas vid olika stressiga situationer, som t.ex. åska, resor eller veterinärbesök - Enkel att administrera i form av kapslar

Användning och dosering

VetNova Multiva Calming är enkelt att använda och kan ges till hundar i olika storlekar. För hundar av medelstor till storlek rekommenderas en dosering på 1 kapsel per dag. Kapslarna kan ges direkt i hundens mun eller blandas med maten. Det är viktigt att komma ihåg att VetNova Multiva Calming är ett kosttillskott och inte ersätter eventuell veterinärbehandling. Om din hund lider av allvarlig ångest eller beteendeproblem rekommenderas det att du rådfrågar en veterinär för att få rätt diagnos och behandling.

Sammanfattning

VetNova Multiva Calming är ett effektivt kosttillskott som kan hjälpa till att lugna och balansera hundar i stressiga situationer. Med sina naturliga ingredienser, som L-teanin och tryptofan, främjar detta tillskott avslappning utan att orsaka dåsighet. Ge din hund den lugn och ro den förtjänar med VetNova Multiva Calming.

Ytterligare information

Varumärke

Vetnova

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vetnova Multiva Calming Mellan & Stor Hund 21 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram