VitaYummy Kids Multi Vitamins 60 tuggtabletter

  • Barn
  • Multivitamin
  • Tuggtabletter

Vitayummy Kids Multi-Vitamins är en multivitamin speciellt utformad för barn. Dessa tuggtabletter är enkla att inta och innehåller en balanserad kombination av viktiga vitaminer och mineraler som barn behöver för att växa och utvecklas. Produkten är utformad för att vara både god och näringsrik, vilket gör det enklare för barn att få i sig de nödvändiga näringsämnena. Med Vitayummy Kids Multi-Vitamins kan du vara säker på att ditt barn får de viktiga vitaminer och mineraler som behövs för att stödja deras hälsa och välbefinnande.

147.00kr

  • ✅ Vitayummy Kids Multi Vitamins är tuggtabletter för barn.

  • ✅ Innehåller 13 olika vitaminer och mineraler.

  • ✅ Tabletterna har en god smak av frukt.

  • ✅ Passar för barn från 3 år och uppåt.

  • ✅ Bidrar till att täcka barnets näringsbehov.

Beskrivning

Vitayummy Kids Multi-Vitamins - En näringsrik tuggtablett för barn

Vitayummy Kids Multi-Vitamins är en populär och näringsrik multivitamin för barn. Denna produkt är speciellt utformad för att tillgodose barns näringsbehov och främja deras hälsa och välbefinnande. Med en läcker smak och rolig tuggtablettform är det enkelt för barn att ta sina dagliga vitaminer.

Fördelarna med Vitayummy Kids Multi-Vitamins

Vitayummy Kids Multi-Vitamins innehåller en balanserad kombination av viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för barns tillväxt och utveckling. Dessa näringsämnen spelar en viktig roll i att stärka immunförsvaret, främja en sund benutveckling och stödja en optimal hjärnfunktion.

En läcker och rolig upplevelse

Vitayummy Kids Multi-Vitamins är utformade för att vara både läckra och roliga att ta. Tuggtabletterna har en fruktig smak som barn älskar och kommer i olika färger och former. Detta gör att barnen ser fram emot att ta sina dagliga vitaminer och gör det till en trevlig rutin.

Enkel att använda och säker för barn

Vitayummy Kids Multi-Vitamins är enkla att använda. Barn kan tugga tabletterna eller lösa upp dem i vatten för att göra en läcker dryck. Produkten är också säker för barn att använda och är fri från konstgjorda färger, smaker och sötningsmedel. Den är också glutenfri och passar för vegetarianer.

Varför välja Vitayummy Kids Multi-Vitamins?

Det finns flera skäl till varför Vitayummy Kids Multi-Vitamins är ett utmärkt val för barns hälsa: 1. Näringsrik sammansättning: Produkten innehåller en balanserad kombination av viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för barns hälsa och utveckling. 2. Läcker smak: Tuggtabletterna har en fruktig smak som gör det enkelt för barn att ta sina dagliga vitaminer. 3. Enkel att använda: Produkten är enkel att använda och kan tuggas eller lösas upp i vatten för att göra en läcker dryck. 4. Säker för barn: Vitayummy Kids Multi-Vitamins är säker att använda och är fri från konstgjorda färger, smaker och sötningsmedel. 5. Tillverkad av pålitligt märke: Vitayummy är ett välkänt och pålitligt märke som är känt för sina högkvalitativa produkter. Sammanfattningsvis är Vitayummy Kids Multi-Vitamins en utmärkt multivitamin för barn som främjar deras hälsa och välbefinnande. Med en läcker smak och rolig tuggtablettform är det enkelt för barn att ta sina dagliga vitaminer och få de näringsämnen de behöver för att växa och utvecklas på bästa sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Vitayummy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”VitaYummy Kids Multi Vitamins 60 tuggtabletter”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram