Rea!

Wetbrush Go Green Mini Detangler Pink 1 st

  • Hårborste
  • Wetbrush
  • Go Green

Wetbrush Go Green Mini Detangler är en hårborste som är perfekt för att reda ut tovor och trassligt hår. Den är tillverkad av miljövänliga material och är skonsam mot både håret och miljön. Borsten är liten och smidig vilket gör den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Med Wetbrush Go Green Mini Detangler får du en effektiv och skonsam hårborste som gör det enkelt att styla och vårda ditt hår.

103.00kr

  • ✅ WetBrush Go Green Mini Detangler Pink - 1 st

  • ✅ En miljövänlig och kompakt hårborste för enkel styling.

  • ✅ Speciellt utformad för att reda ut tovor och trassel.

  • ✅ Perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan.

  • ✅ Tillverkad av återvunnet material för att minska miljöpåverkan.

Beskrivning

WetBrush Go Green Mini Detangler - Rosa, 1 st

WetBrush Go Green Mini Detangler är en fantastisk hårborst som är skonsam mot både ditt hår och miljön. Denna rosa borste är perfekt för att reda ut trassligt hår och är idealisk att ha med sig på resan eller i handväskan.

Skonsam mot håret

Denna WetBrush borste är speciellt utformad för att vara skonsam mot håret. Dess unika borststrån är tillverkade av naturliga material som är skonsamma mot håret och minskar risken för att det ska slitas eller skadas. Borsten är även lämplig för alla hårtyper, inklusive lockigt, rakt, tunt eller tjockt hår.

Effektiv mot trassel

Med WetBrush Go Green Mini Detangler kan du enkelt reda ut trassligt hår utan att det gör ont eller orsakar obehag. De flexibla borststråna glider smidigt genom håret och löser upp trassel utan att dra i det eller skapa onödig friktion. Detta gör borstningen enkel och smidig, samtidigt som den minskar risken för att håret bryts av eller skadas.

Miljövänlig design

En av de bästa egenskaperna hos WetBrush Go Green Mini Detangler är dess miljövänliga design. Borsten är tillverkad av återvunnet material och är helt fri från skadliga kemikalier. Genom att välja denna borste bidrar du till att minska din miljöpåverkan och främja en hållbar livsstil.

Perfekt för resan

Med sin kompakta storlek är WetBrush Go Green Mini Detangler perfekt att ta med sig på resan. Den tar minimalt med plats i din necessär eller handväska och kan enkelt användas när du är på språng. Oavsett om du behöver reda ut håret efter en lång flygresa eller fräscha upp frisyren under dagen, så är denna borste ett oumbärligt verktyg. Sammanfattningsvis är WetBrush Go Green Mini Detangler en fantastisk hårborst som är skonsam mot både ditt hår och miljön. Med sin effektiva trasselavlägsning och miljövänliga design är den ett utmärkt val för alla som vill ha vackert och friskt hår samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Beställ din WetBrush Go Green Mini Detangler idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Wetbrush

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Wetbrush Go Green Mini Detangler Pink 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram